ronja -> RE: tkole! (2.9.2010 13:49:00)
|
Miš se jutri po dobrem letu in pol vraca v službo. Čestitam! grozno vesela, da sluzbo SPLOH ima. Da me delo veseli, da sem v bistvu rojena za njega. Čestitam sploh, ker to je redkost! In to pomeni, da se boš imela v službi super in boš doma bolj zadovoljna - vsi profitirate! istočasno, pa me grabi panika in strah. To je normalno ob veliki spremembi - jaz sem mislila, da bi najrašji ostala kar doma z malima po skoraj 3 letni odsodnosti (bolniške v mojih "prekrasnih" nosečnostih, pa 2 porodniški...), pa zdaj ne bi šla nazaj! spet se bo non stop mudilo, stanovanje ne bo pospravljeno po mojih merilih, Znižaj merila. Eno so merila za gospodinjo, ki je cel dan doma, drugo pa za delovno mami, ki je tretjino dneva v službi. otroci bojo malo tu, malo tam, malo tam tam.... Če delaš normalen delavnik, bojo itak v gl. takrat v vrtcu. če delaš nenormalen delavnik, pa boš lahko z njimi takrat, ko bi sicer delala in bojo popoldne z očijem - to je dobro, ne? skrbi me, ce bo moj dragi mozek postimal vse vsaj priblizno, kot je treba, Bo, približno vedno poštimajo. Zaupaj mu! S tem največ narediš! oz. kot pricakujem... Ne, to pa ne bo. Ne pričakuj, da bo tako, kot če bi ti vodila stvari, ker to ni možno. On je druga oseba, sprejmi, da bo mogoče tudi njegov način čisto dobro deloval. Vsaj poizkusi, predno mu svojega vsiljuješ;) s5 bo treba planirat vsak dan, vikend, obisk, izlet posebej.... no, saj če ste šli prej kam skupaj, je bilo to že prej treba, ne? Ti držim pesti in ti iz lastne izkušnje povem, da sploh ni tako težko it nazaj, kot izgleda in kot misliš da bo. Otroci, mož,... vsi se navadijo, stanovanje pa je tudi manj umazano, če niste ves čas tam. Samo tremo imaš, vse bo ok! Boš videla! Želim ti, da bi ti bilo tako it nazaj, kot ej bilo meni (minus bolezni otrok, ker to je bilo ers za znoret, upam, da letošnjo zimo ne bo isto...) Miš, kaj pa delaš, da se moraš raztegnit prej? Si plesna učiteljica?
|
|
|
|