zmajaz -> RE: KATERI AVTO (1.9.2010 22:42:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i zanimivo, da noben ne omeni kakega peugeota-a niso OK?! Peugeot ima večinoma ful lepe modele avtov, ampak jaz sem nekaj časa delala na Peugeot asistenci in sem kar nekako prepričana, da peugeota ne bom nikoli imela, ker predobro vem kako tam stvari stojijo, ko se ti enkrat nekaj pokvari. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Razni kangooji in berlingoji - hm - tole so res zelo prostorni avtomobili, so odlična službena vozila, ampak kar se ostalega udobja tiče, pa to zame skoraj ni osebni avto. Ok - da ne bom preveč krivična, novi modeli so zdaj že precej izboljšani v primerjavi z enim nazaj, ampak zame to še vedno ni avto, ki bi ga imela - ko sva recimo midva imela clia, tast pa kangooja, moram reči, da mi je bila vožnja s cliom 10x prijetnejša kot s kangoojem - s slednjim sem se vedno zelo nerada peljala. Osebno bi izbrala kakega karavana (npr. VW passat, ford mondeo), vw touran je tudi dober predlog, pa ford s-max mi je ful všeč, kak toyote so tudi vedno dobra izbira ...
|
|
|
|