Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pogrešana RR - jevka 2.9.2010 13:17:08
|
|
|
|
uškinamama
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Kako je bilo pa možu ime, po nickovsko? Pojma nimam, bi morala kakšno njeno temo pofirbcat. A Sita ni reinkarnirana - tle na rr-ju mislim.
|
|
RE: Pogrešana RR - jevka 2.9.2010 13:25:35
|
|
|
|
a@n@
|
Ja, Sita. Mož pa nekaj na F, Falko, ali nekaj podobnega. Ta bo prava Hvala. Grem jo iskat.
< Sporočilo je popravil a@n@ -- 2.9.2010 13:26:10 >
|
|
|
|
RE: Pogrešana RR - jevka 2.9.2010 13:37:28
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Kako je bilo pa možu ime, po nickovsko? Sitan. Tečan.
|
|
RE: Pogrešana RR - jevka 2.9.2010 13:38:31
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama A Sita ni reinkarnirana - tle na rr-ju mislim. Pf, pojma nimam. Nekaj so res imeli, neke poteškoče, te klasične...
|
|
RE: Pogrešana RR - jevka 2.9.2010 13:52:22
|
|
|
|
ronja
|
Sita mogoče? Ona je rekla, da bo pustila rr, ker je preveč negativizma tu in se ji ne da več (če povzamem, upam, da pravilno - njenih besed ne bi brez dovoljenja gor kopirala). Fajn ženska, čeprav je osebno žal nikoli nisem spoznala.
|
|
|
|
RE: Pogrešana RR - jevka 3.9.2010 19:20:38
|
|
|
|
ZARA
|
Ronja, smo že ugotovili.
|
|
|
|
RE: Pogrešana RR - jevka 3.9.2010 19:22:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, Sita in Firasto, iz Indijskih pravljic.
|
|
|
|
RE: Pogrešana RR - jevka 3.9.2010 19:22:57
|
|
|
|
ZARA
|
Firasto, jaaaaaaaa Jezus, kako ima moj spomin kratek domet.
|
|
RE: Pogrešana RR - jevka 3.9.2010 19:24:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Firasto, jaaaaaaaa Jezus, kako ima moj spomin kratek domet. Do Indije ipak ni tako blizu.
|
|
|
|
RE: Pogrešana RR - jevka 3.9.2010 19:24:48
|
|
|
|
ZARA
|
O, hvala, full sem potolažena zdaj.
|
|
RE: Pogrešana RR - jevka 3.9.2010 19:26:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA O, hvala, full sem potolažena zdaj. Nemogoče , od mene kot a - tolažečega bitja.
|
|
|
|
RE: Pogrešana RR - jevka 3.9.2010 19:28:36
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
pišuka. zdaj vidim kok sem še zelena na RR....
|
|
RE: Pogrešana RR - jevka 3.9.2010 19:29:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* pišuka. zdaj vidim kok sem še zelena na RR.... Svetlo zelena. Ni ti lahka kariera na RR
|
|
|
|
RE: Pogrešana RR - jevka 3.9.2010 19:29:43
|
|
|
|
ZARA
|
Nima to veze, miš, koliko si zelena.
|
|
RE: Pogrešana RR - jevka 3.9.2010 19:33:09
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ce se mi pa sanja ne kdo je Sita
|
|
RE: Pogrešana RR - jevka 3.9.2010 19:36:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Gospa iz Indije.
|
|
|
|
RE: Pogrešana RR - jevka 3.9.2010 20:13:54
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Firasto, jaaaaaaaa Jezus, kako ima moj spomin kratek domet. Zakaj sem pa jaz cel čas mislila, da je bil Fijasko
|
|
|
|
RE: Pogrešana RR - jevka 3.9.2010 21:04:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ce se mi pa sanja ne kdo je Sita tudi meni ne, pa imam že licenco za RR
|
|
|
|
RE: Pogrešana RR - jevka 3.9.2010 21:04:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ce se mi pa sanja ne kdo je Sita tudi meni ne, pa imam že licenco za RR
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?