baby23 -> M zamuja, test pa nič (27.7.2005 8:10:59)
|
Danes zjutraj sem naredila test CB in doživela šok:((. Čisto sem bila že prepričana da sem noseča, kajti M mi prvič zamuja; cikluse imam redno (na 28 dni), enkrat se mi je zgodilo, da je prišla 2 dni prej, to je pa tudi vse. Dobiti bi jo morala v ponedeljek, ker je še včeraj ni bilo, sem danes naredila test, ta pa nič :( Imela sem tudi vse predznake za prihajajočo M, tako da sem bila skoraj prepričana da bo prišla, potem pa na moje presenečenje nič - seveda sem se začela veseliti, da nama je z možem končno uspelo. Zanima me, če sem test morda naredila prekmalu, ali celo narobe (šele kasnje sem ugotovila, da sem ga v urinu v lončku držala le 5 sekund, piše pa 20)? Pa še nekaj me zanima: če bi morala M dobiti v ponedeljek ali mi potemtakem danes zamuja 2 ali 3 dni??? Ja, mi je kar nerodno, ko taka glupa vprašanja postavljam:ups:. Druače imam pa naslednje znake: rahle slabosti, boleče prsi, zaspanost. Zahvaljujem se vam za vse odgovore in vas lepo pozdravljam. Razočaranka :( P.s.: prosim ne mi zamerite mi, isto sem napisala tudi na M.O.N.-u
|
|
|
|