M zamuja, test pa nič (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

baby23 -> M zamuja, test pa nič (27.7.2005 8:10:59)

Danes zjutraj sem naredila test CB in doživela šok:((. Čisto sem bila že prepričana da sem noseča, kajti M mi prvič zamuja; cikluse imam redno (na 28 dni), enkrat se mi je zgodilo, da je prišla 2 dni prej, to je pa tudi vse. Dobiti bi jo morala v ponedeljek, ker je še včeraj ni bilo, sem danes naredila test, ta pa nič :(
Imela sem tudi vse predznake za prihajajočo M, tako da sem bila skoraj prepričana da bo prišla, potem pa na moje presenečenje nič - seveda sem se začela veseliti, da nama je z možem končno uspelo.

Zanima me, če sem test morda naredila prekmalu, ali celo narobe (šele kasnje sem ugotovila, da sem ga v urinu v lončku držala le 5 sekund, piše pa 20)? Pa še nekaj me zanima: če bi morala M dobiti v ponedeljek ali mi potemtakem danes zamuja 2 ali 3 dni??? Ja, mi je kar nerodno, ko taka glupa vprašanja postavljam:ups:.

Druače imam pa naslednje znake: rahle slabosti, boleče prsi, zaspanost.

Zahvaljujem se vam za vse odgovore in vas lepo pozdravljam.

Razočaranka :(

P.s.: prosim ne mi zamerite mi, isto sem napisala tudi na M.O.N.-u

Natasa-6 -> M zamuja, test pa nič (27.7.2005 8:18:20)

Poskusi test narediti še enkrat, jaz sem naredila baby check (ne vem, ali sem prav napisala), sta dva v kompletu, pa še pol cenej je od CB. Naredila sem ga popoldan, 5 dni po izostanku, pa mi je pokazal nosečnost, potem pa še naslednji dan zjutraj, da sem bila res prepričana. Poskusi, menda pokaže že prvi dan izostanka. Mislim pa, da se šteje tako - dan, naslednji dan potem, ko naj bi dobila M, je prvi dan izostanka. Držim pesti, pa javi rezultat!

Andy13 -> M zamuja, test pa nič (27.7.2005 8:45:12)

Možnih je več odgovorov:
- da si res noseča, vendar imaš v krvi premalo nosečnostnega hormona in je zato test negativen. V tem primeru počakaj par dni in ponovno naredi test, lahko tudi drugega
- da ti M res zamuja, vendar bo tudi prišla. Včasih tudi zaradi psihičnega pritiska - želje po otroku, zamudi. Slednje se je zgodilo tudi meni, da mi je M zamujala 10 dni, vendar je potem vseeno prišla, pa ciklus sem imela reden na 28 dni.

No, seveda upam na prvo! :miska::miska::miska:
SREČNO!
Andy

tina104 -> M zamuja, test pa nič (27.7.2005 8:49:43)

Poskusi še z enim testom, verjetno si ga res premalo namakala.
Ker če je M drugače res točna, je veliko možnosti, da si noseča.
Če pa test pravilno uporabiš, bi naj bil natančen. Vsaj pri meni je bilo tako (sem porabila preden sem zanosila kar nekaj testov; M ni in ni bilo, testi pa skozi negativni; ampak jaz sem komaj sčasoma skapirala, da moje M niso več redne).

rinty -> M zamuja, test pa nič (27.7.2005 9:21:03)

Vse je možno, tako kot so napisale predhodnice. Meni M tudi še vedno zamuja a že trije testi so mi nažalost pokazali negativno. :zmeden2:Ne vem kaj se to dogaja in zakaj nas ta grda :hudicek: tako heca in muči: nej že pride, da gremo v nov bolj, seveda pa navijamo, da sploh ne pride za 9 mesecev!!!!:bravo::bravo::bravo:

Držim pesti zate, da si nosečka, test pa le ponovi npr. v petek ali soboto in obvezno nam sporoči!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (27.7.2005 10:30:28)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

kati1 -> M zamuja, test pa nič (27.7.2005 12:00:52)

Ojla

test bo najbolj siguren po treh ali štirih dneh izostanka. Prej je velika možnost, da pokaše negativno, zaradi premalo hormonov (mislim, da to piše tudi v navodilih!). Ti kar kupi še kak test in ga naredi v petek. Pol pa ukrepaj naprej.

Držimo pesti, da bo :duda:

K

baby23 -> M zamuja, test pa nič (28.7.2005 8:54:45)

Včeraj je po nekaj minutnih bolečinah prišla tečka rdečka :hudicek: - gremo v nove boje, ni kaj :rozica:! Jaz sem optimist :)

No, dobra novica je to, da grem v nedeljo na :morje: in da bo do takrat že šla, tako da bomo na počitnicah lahko veliko :sloncek::sloncek:

pa-pa

Andy13 -> M zamuja, test pa nič (28.7.2005 10:48:43)

Baby, uživajta na dopustu! :sloncek:

Stran: [1]