liliana -> RE: pralni stroj Beko (27.8.2012 20:37:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: noranate Zaklela sem se, da bom kupovala samo še najcenejše gosp. aparate, pomembno bo le, da je 5 let garancije. Sem zelo razočarana nad Gorenjem, Boschem. Pri pralnem stroju sem imela serviserja v 5 letih 9 krat, pa je bil eden najdražjih. Ne glej na znamko, sam da je 5 let garancije pa da je čimcenej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Jaz kupim vedno skoraj najcenejši aparat.....s kar najmanj programi.....ker itak potrebujem običajno največ dva[sm=smiley36.gif].....izkušnje so me izučile, da aparati z manj programi dlje držijo.....garancija 5 letna me niti ne zanima, če je dve ali tri leta me ne moti...itak si ne kupujem aparata zato, da bi me zdržal do smrti......in najcenejši stroj, z najmanj programi, pa naj gre za pralni, sušilni stroj, hladilnik....mi zdrži potem nekje 8 ali 10 let, brez kakršnegakoli popravila (pač filtre je tu pa tam treba spucati, pa gumo ob bobnu sčistiti, pa je)...... Nikoli z možem ne delava doktoratov iz znamk....kupiva najcenejše....pa čudežno držijo stvari precej dolgo.....
|
|
|
|