ŠOLA ZA STARŠE (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

teja++ -> ŠOLA ZA STARŠE (27.7.2005 7:36:55)

Ojla!
Po pošti sem dobila vabilo za udeležitev šole za starše, ki je sestavljena iz dveh delov. I. del šole imam danes pa ne vem ali naj grem ali ne. Sem slišala, da je I. del brezveze, ker govorijo o prehrani nosečnic, oploditvi,...., medtem ko II. del pa je setavljen iz vaj za sam porod.
Kaj pa ve mislite oz. ali ste bile na I. delu šole?
lp

ameli -> ŠOLA ZA STARŠE (27.7.2005 7:39:21)

Jaz sem na 1. delu že bila in je bilo zelo zanimivo! Prišla je otroška zobozdravnica in govorila o negi zob in ustne votline pri dojenčku, opravljali smo dihalne vaje, ogledali smo si posnetek razvoja otroka v maternici in potek poroda. Meni in mojemu :love: je bilo zelo všeč.

darjatimci -> ŠOLA ZA STARŠE (27.7.2005 8:37:02)

Jaz priporočam materinsko šolo saj dobiš precej nasvetov,odvisno koliko si noseča,če si že čez polovico se ti prvi del več ne izplača.

tina104 -> ŠOLA ZA STARŠE (27.7.2005 8:58:32)

Pri nas je bilo tudi kar zanimivo v prvem delu, res da je bil drugi del bolj...
No, ravno o negi zob pri nosečnicah in dojenčkih so govorili, pa en film smo pogledala o oploditvi in razvoju zarodka, ploda... pa malo so govorili o nosečniških težavah (slabost, zgaga, bolečine v križu...), pa o prehrani in take stvari, ki jih sicer že tako povsod prebereš. Če imaš čas, pa pojdi, saj nič ni, če kako stvar večkrat slišiš. Pa lahko tudi vprašaš, če te kaj posebej zanima.

bevetko -> ŠOLA ZA STARŠE (27.7.2005 9:23:53)

kdaj je treba iti na 1.del šole? Kaj vse dobimo obvestilo po pošti? Meni so zraven prvega pregleda dali nekaj zgibank, pa tam piše kdaj je keri tečaj, samo to piše vse tako na splošno. Jaz sem sedaj v 14. tednu. Bi že morala iti na prvi del?
lp:nosecka:

srki -> ŠOLA ZA STARŠE (27.7.2005 9:28:29)

Pri nas je bil samo en del šole in sicer smo imeli predavanje dopoldne in to je bilo to. Zraven so bili tudi tisti :love:, ki so želeli biti pri porodu. Skratka, pri nas je bilo vse na izi.:sloncek:.
Odloči se sama ali greš na 1. tečaj ali ne, mislim pa, da ti ne bo nič škodil, saj vedno zveš kaj novega, pa četudi misliš, da o tem že vse veš. ;)

Stran: [1]