januarčice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Natasa-6 -> januarčice (27.7.2005 7:01:20)

Dobro jutro! Sem že pridno v službi, čeprav bi najraje še ležala doma, me spet tako boli glava. Kako pa druge?

PANČEK -> januarčice (27.7.2005 8:15:45)

Sem tudi v službi, počutje je odlično, konec prehlada. Vas že kaj brca. Rok imam na začetku februarja.

PANČEK -> januarčice (27.7.2005 8:16:05)

Pardon januarja.

Natasa-6 -> januarčice (27.7.2005 8:22:43)

Jaz imam rok 14.januarja, pa me že brca, ne še zelo močno in tudi ne zelo pogosto, a nekajkrat na dan me že opozori nase! Sem zelo vesela in vsakič se kar raztopim, ko ga začutim.

bevetko -> januarčice (27.7.2005 8:52:15)

Jaz mislim, da sem med januarkami med zandjimi, rok imam 25.1.Brcik se ne cutim, sem sele v 14 tednu, verjetno je se prehitro, ceprav sem skozi bila kar suha. Imam pa zdaj kr malo trebuscka ze, pa plus 1kg. Sedaj pac jem bolj redno in pogosto že zaradi slabosti. Drugače pa me zdaj dva dni ful boli glava, kdaj preneha glavobol - v katerem tednu. Meni pomaga samo spanje, še sreča, da sem na bolniški in da lahko pol spim cel popoldan, čeprav priznam, da bi raje delala, ker mislim, da bi vse hitreje minlo, tudi tedni.
Še malo pa bom na polovici!!!!
lp
:nosecka:

AlenkaIST -> januarčice (27.7.2005 9:06:42)

Smrk:(( , meni teče 16 teden pa ni še nobenih metuljčkov, brc in podobnega.
Glede glavobola jaz zdaj prakticiram eno malo kavico vsako jutro. Zaenkrat pomaga!
Upam, da danes ne bo taakoo vroče, pa lp vsem

renan -> januarčice (27.7.2005 9:06:58)

Dobro jutro!

Jaz se počutim super glede na slabosti prejšnjih mesecev. Rok imam 10. januarja. Meni se zdi, da čutim pikico, čeprav me je gin prepričevala, da je še prezgodaj. Čutim samo , kot da nekaj rahlo zažubori v spodnjem delu trebuhu, in to samo, ko zvečer ležim v postelji in se umirim.
Včeraj me je nekaj malo špikalo v spodnjem delu trebuha. Raztezanje maternice?
Trebuh se pa že kar fajn pozna in prsi imam že tudi magičnih 93 cm obsega. (Sem bila vedno žalostna, ker sem imela 9 cm manj) Naravni silikon:bravo:

Lep dan vsem!

Anonimen -> januarčice (27.7.2005 9:39:52)

Ojla bevetko, tudi jaz imam rok 25.1. Najprej sem ga imela 19. potem pa so mi ga na nuhalni prestavili. Drugače pa tudi jaz ne čutim brcik. Tudi ne vem kdaj jih bom čutila, ko pa sem bolj okrogle narave. Drugače pa nimam večjih težav.

lev76 -> januarčice (27.7.2005 9:47:50)

Hoj!

Renan potem imava pa rok na isti dan (10.januar)!:bravo::bravo:
Jaz sem bla pa včeraj čisto boga.Sem prišla iz službe domov čist zmozgana od vročine in sem celo popoldne prespala. Potem je pa prišel domov :love: in iz trgovine prinesel puranje prsi (salamo).In skakal s tistimi sendviči naokoli.Sem nekaj časa potrpela potem sem mu pa rekla naj to reč al hitro poje al pa v hladilnik spravi,ker mi je šlo tako na bruhanje na sem samo na debelo slino požirala in se koncentrirala kdaj bom morala letet na wc. :(
Kaj tazga pa še ne,...
Jest bi tut čutila svojo :duda::(

Se beremo, uživite moje :nosecka:!

Lp

AlenkaIST -> januarčice (27.7.2005 9:54:00)

Lev76 pa Nannn pa jaz bi se lahko dobile ko pa bomo vse tri 10. januarja v Lj porodnišnici:bravo:

lev76 -> januarčice (27.7.2005 10:05:39)

Jaaaaaaaaaaa:bravo::bravo::bravo:

Nannn -> januarčice (27.7.2005 10:13:42)

Hojla :nosecka:

Jest mam tud PDP 10.01.ampak kar nek feeling mam da bom rodila konec decembra...Alenka jest nam rodila v Lj ampak kocka je padla in sibam jest v Postojno k LE&TA sva se zmenili da se bova z sankami odpeljali v porodnisnico :)- in se vedno se lahko vidimo...hmmmm kaj pa je z nasim srecanjem ko smo se menile da se vidimo?

Jest sem v sluzbi in me dajejo spet glavoboli ko sam :hudicek: a kej veste zakaj nas tako bolijo glave?Jest pa cutim metuljcke mojega :duda: samo takrat ko sedim in full protestira in me zgacka...ko smo sli v soboto na trajekt me je full zgackal kot da ne bi sel rad domov :bravo::)- mi je pa rekla moja G da to ni nujno da je :duda: da je mogoce trebusna prepona kr neki bluzi tale moja G jest pa vem da je moja :duda:

Lepo se imejte :rozica:

Nannn :sloncek:

AlenkaIST -> januarčice (27.7.2005 10:15:58)

Kar koli že je, občutki so verjetno lepi!
Zaradi mene se lahko dobimo kadar želite. Povejte dan pa se dobimo nekje v Lj.:sloncek::sloncek::sloncek:

lev76 -> januarčice (27.7.2005 10:19:53)

Jest pa nimam občutka kdaj bom rodila.Bi pa rada kasnej in ne prej.Sej ne vem zakaj.Kr tko.
Pa Renan bi bla lohk tut zraven na kavi.
A se dobimo drug teden v ponedeljek ob ene 18-ih pri Žabarju na Viču??

Povejte,kako ste s časom takrat.

AlenkaIST -> januarčice (27.7.2005 10:22:21)

Jaz sem načeloma za:bravo::sloncek:

AlenkaIST -> januarčice (27.7.2005 10:23:21)

Zdaj pa grem počasi proti LJ in porodnišnici, ker moram kri dati za THT. Lepo se imejte

Nannn -> januarčice (27.7.2005 10:30:37)

Alenka THT?Kaj je to?

LP Nannn :nosecka:

Nannn -> januarčice (27.7.2005 10:33:21)

lev76 jest sem naceloma za ampak ura mi ne odgovarja...delam do 16 30 potem se lahko vidimo okoli 17 al pa kasneje okol 19 ali se kasneje..kot zelite...a je Zabar sploh odprt da niso na dopustih?Tam majo pregresno dobro hrano :bravo:

Naj pa pridejo vse :nosecka: katere bodo imele cas...

LP Nannn :nosecka:

lev76 -> januarčice (27.7.2005 10:47:31)

Zarad mene se lahko dobimo tut ob 17-ih. Mam tako službo da mi ni problem glede časa.
Žabar ima tut prijetno sladoledarnico s pregrešno dobrim sladoledom.Tko da sem prepričana da tist pa nimajo zaprt v tem idealnem času za sladolede.

Torej bi se zmenile v ponedeljek 01.08. ob 17-ih!

Tiste k bi že takrat lahko potrdite,tiste ki ne povejte kdaj kasnej boste prišle.Če sem zdaj prav povzela midve z Nann tam ob 17-ih sediva in čakava in debatirava da naju noben ne more ustavt:)-:)-

Ok?

rija -> januarčice (27.7.2005 10:52:46)

tudi jaz mam rok 14. januarja, pa je moj še očitno neka lenobica. nobenih mehurčkov, ščegetanja, nič????:zmeden::((

renan -> januarčice (27.7.2005 11:19:08)

Bi res rada prišla na kavo, a to bo bolj težko izvedljivo. Trenutno sem v Münchnu, rodila bom pa v Ms...Ampak v duši bom z vami:)

Saj jaz tudi ne vem, če to že otroka čutim, pa sta mi rekli dve mamici, da je to to. Sem bolj drobne postave (bila:)), mogoče zato. Večina jih verjetno na te res minimalne znake ni pozorna...Moja g pravi, da je do 22 tedna čas, da ga začutiš. Takrat se verjetno čuti bolj konkretno.

LE&TA -> januarčice (27.7.2005 11:34:50)

Nannn, upaj da bo sneg drgač sanke odpadejo. Upam da se res vidmo v PO porodnišnici.:bravo:

Za 1.8. bi težko, k er se z mojim :love: odpravljava u Nadižo. Ve se kar dobite pa kej dobrega pojejte še zame!

Lep dan!:sloncek:

MatMaj -> januarčice (27.7.2005 13:34:16)

Lep pozdrav!!!
Danes sem spet lahko prišla do računalnika:bravo::bravo:. Ja, jaz pa imam rok 4.januarja in sem prepričana, da bo prej. Sem v 17t in včeraj oz predvčerajšnjem je prvič brcnil ali brcnila. Tako nežno, da sem morala biti prav pozorna če se mi samo zdi ali je res. Pa je res...:sloncek::sloncek::sloncek: To so tako nežni premiki, da če sem v gibanju jih sploh ne občutim. Samo kadar ležim pred televizijo lahko občutim svojo :duda:. Potem pa sem položila roke na trebušček in sem lahko čutila kako se obrača. Ampak nežno, nežno... Tako, da kako boste občutile nekaj novega, verjemite da je to to!!! Veselo pričakovanje vaših prvih :metulj::metulj::metulj: LP

Nannn -> januarčice (27.7.2005 14:02:26)

Dejte se pofockat katera pride v ponedeljek v gostilno Zabar da vidmo kok nas bo...

:rozica:lev76
:rozica:Nannn

mala važička -> januarčice (27.7.2005 14:34:46)

jaz bi tud prišla, sicer nimam roka 10. januarja sem pa januarčica.

lp, Katja

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>