Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi kurilni dan!!!! 7.9.2010 19:45:48
|
|
|
|
matejchy
|
Mi smo tud že zakurli v peč včeraj, je blo prav prijetno
|
|
RE: Prvi kurilni dan!!!! 9.9.2010 0:32:58
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: krokos Mi živimo v bloku, samo si sami kurimo s plinom in smo danes že zakurili :) enako. zato ker je tako vlažno, je za popent mrzlo
|
|
|
|
RE: Prvi kurilni dan!!!! 9.9.2010 12:07:00
|
|
|
|
ronja
|
Mi živimo v bloku, samo si sami kurimo s plinom Enako in smo tudi včeraj ponoči kurili - sicer čisto malo in sem imela slabo vest, ampak me je zeblo ko mico maco, pa je lubi prižgal za čez noč. Podnevi sva pa ugasnila, ker še ni tako mraz. Smo v bloku, ki je star in ni izoliran , zato se kar shladi, kadar je zunaj mrzlo. Nekaj časa je še šlo, ker so bile stene tople, ko se je pa cel blok shladil, pa je postalo mrzlo.
|
|
|
|
RE: Prvi kurilni dan!!!! 9.9.2010 12:40:35
|
|
|
|
Najaa
|
Mi smo v bloku, pa nimamo na plin tak da čakamo, da se začne kurit. Bloki so stari, izolacija švoh, tak da zvečer in ponoči je že zelo hladno.
|
|
|
|
RE: Prvi kurilni dan!!!! 10.9.2010 18:43:29
|
|
|
|
emma83
|
No sem klicala našega upravitelja kotlovnice in so nam šele včeraj nafilali sistem z vodo, izvedela pa sem, da mora biti temperatura 3 zaporedne večere pod 12 stopinj, da začnejo kuriti, tako da še nekaj časa ne bo nič pri nas, ker se je ozračje kar segrelo.
|
|
|
|
RE: Prvi kurilni dan!!!! 10.9.2010 19:23:57
|
|
|
|
titania
|
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja Ja, jaz mam dost zmrzovanja. In sem lepo zakurila v kamin. Zdaj pa skoz okno gledam, kako grdo piha in si grejem ta zadnjo . Moj se sicer drži za glavo, ampak mene to itak ne gane. Js bi tut kamin... Vam kar zavidam uživačem.. Maš pa tvojga fejst rada, da ga nič ne zebe
|
|
|
|
RE: Prvi kurilni dan!!!! 12.9.2010 18:46:57
|
|
|
|
tajtaja
|
Maš pa tvojga fejst rada, da ga nič ne zebe user posted image Rada gor ali dol....v službi se je tožil, da pride domov, se vsede na kavč in od te vročine po petih minutah že spi .
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?