mikecpikec -> Našmu mikcu se kr zaleti (26.7.2005 22:04:11)
|
Dobr večer, vas že kr nekej časa redno prebiram. Do zdej sem vedno našla rešitve na kakršnekoli težave v vaših odgovorih, ampak imam pa eno vprašanje, na kterega še nisem našla pravga odgovora. Z našim enoinpol mesečnim sinkom sicer ful uživamo. Ampak kr velikokrat (1x al pa 2x na dan ) se našmu fantičku ful zaleti, da se začne kr davt. Velikrat se to zgodi, k jeva, pa se mu verjetn mal mlekca zaleti. Sam takrat ga hitr dvignem, pa mal "potolčem", pa pol začne dihat. Se nam je pa to že ene 2x u avto naredl. Dobr, d sem zadej zraven njega sedela, d sem ga hitr mal naprej naglna, pa po hrbtu potreplala. Tud k je bil u vozičku na boku se je kr naenkrat začel orng davt. Sem ga mogla kr fejst "nabutat" :ups: po hrbtu, d je zadihov. Dons ponoč, dve uri po tem, k sva pojedla, pa je spet začel ful kašlat, pa kr čist brez sape je ostal. Komi d sva zadihala. Pa prej popoldne spet isto. Zdej ga probam dat sicer čim večkrat da leži na trebušču, k lohka že ful glavco dvigne. Sem pa zdravnico prašala, kaj nej v primeru, d sva recimo sama u avto, pa d se kej tagka zgodi (zdej sicer hodmo zmeri skupi z atijem), nardim. Pa je rekla, d ga nej dvignem, pa potreplam po hrbtu? A kr sred vožnje?? :zmeden: Sicer se ful trudmo, d bi čim bl kupčke podiral, ampak čist zmeri nam ne rata. Včasih pa rata tud dvakrat al pa trikrat. Zdej pa tud na wc ne upam it, če sem sama duma, k ne vem, kdaj se bo našmu revčku spet kej zaletel Sem že kr mal obupana. A je mela ktera podobne probleme? lp
|
|
|
|