blaža -> RE: je mela katera take simptome? (31.8.2010 12:53:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan a si mogoče pomislila na klopni meningitis (ali pač te bolezni s klopi)? Sem slišala da so nekako taki simptomi. Ne vem samo na glas razmišljam. Jaz sem na isto pomislila. Glava pa hrbet pa želodec... A tilnik nimaš panič trd? Edino to je res, da če bi imela meningitis, bi te tolk vse bolelo, da bi te že tvoj na dežurno odpeljal, ap bruhala bi, pa glave premaknit ne bi mogla, pa vročino bi imela. Sem pa 2x imela gripo, tisto ta pravo in so znaki zelo podobni, vsak delček kože te boli, vse kosti, glava za znoret, tudi slabo mi je bilo, samo ne tako intenzivno. Samo tam imaš navadno vrčino zraven zelo povišano, jaz sem imela čez 40 cel teden. ma sem tudi jaz na to pomislila, ma dvomim, da bi blo to to, ker me bolj hrbet boli kot vrat oz tilnik nimam trd. vročine pa tudi nimam. tudi klopa nisem mela, čeprav so bli primeri, ko niso opazli kolobarjev, klopov,.. No bomo vidli, če ne bo popustilo, bo najbrž res treba k zdravniku, ma bom še kak dan počakala. je pa zgleda možno kr več varijant.
|
|
|
|