ursah -> RE: Delfinčki 2010 (28.2.2011 10:38:46)
|
Ojla, jaz se zadnje čase tu tudi zelo malo oglašam, ker nimam časa, FB je tudi meni bolj priročen. Tinky, ti bom poslala podatke na ZS, če me boš dodala v FB skupino. Drugače pa smo med tavečimi, kot pravi pediater. Teža je pa ravno taprava. Imamo 3-4 obroke GH dnevno, pogosto poplaknjene z nekaj mleka: dopoldne malo sadja, kosilo kakšna zelenjavna (gre zelo malo v promet), popoldne sadno-žitna kašica, zvečer žitna kašica+mleko. Ponoči okoli 2h mleko, in zjutraj okoli 5h mleko. Čeprav ugotavljam, da ob 2h mleko ni več nujno potrebno in postaja bolj navada - zadnje čase spije malo, 1x sem probala, je spila tudi samo vodo in zaspala nazaj. Drugače imamo pa spet kar nekaj težavic z zgornjima zobkoma - vročina, slaba volja, izpuščaji po ritki, malo je. Boga, se mi prav smili... Ampak sedaj vsaj vem kaj je, iz izkušenj po spodnjih dveh zobkih. Spimo pa zelo malo čez dan - v vozičku ja, če smo kakšen dan samo notri, pa zelo bogo - 1-2x po pol urce, pa je. Kako jih ve prepričate, da čez dan kaj zaspijo? Se slišimo po FB, če me boste dodala, mala se zbuja.
|
|
|
|