Freya88 -> RE: Tabletke-ni menstruacije (31.8.2010 18:37:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: takotako Jemljem KT že kar 3 leta. Zadnje pol leta imam skoz probleme z menstruacijo. al jo imam zelo malo ali pa jo sploh nimam. Opažam da ko jih začnem jemati po 7dnevni pavzi da me glava boli par dni. A je katera doživela podobno? Do ginokologinje sploh ne morem ker mi že sestre pravijo da je to vse normalno... In če hočem pregled ga moram plačat. Pred kratkim sem zamenjala g. in nikoli prej nisem imela problemov z pregledom. Takoj so me naročili.Edin za čakat je blo. Potem je moja g.šla zasebno delat in sem se odločla da bom ostala pri njeni nasljednjici ker za vsak pregled mi je butast dajat denar. Ampak ta me pa zdaj noče vzet razen če ji plačam pa ima koncesijo. Na kok časa ti pripada pregled? Amm... domnevam da ne govorimo o odvzemu brisa, ki ti pripada prvic po enem letu, nato na tri leta... ampak o navadnem pregledu, ko se tebi zdi da je nekaj narobe, ne? No v tem primeru, ni vazno koliko casa je minilo od prejsnjega obiska... ti lahko gres k ginekologinji kadarkoli, ce se ti zdi, da nekaj ni v redu!!!! Sploh ce ima koncesijo...! Ne pusti se, lepo jim povej, da ti posvet in morebiten pregled pripadata, ker se tebi zdi nekaj ni v redu!!! Bodi odlocna in ce se to ne pomaga, se prestavi!!! Pa veliko srece!:)
|
|
|
|