Darila (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Bejba -> Darila (26.7.2005 20:45:03)

Saj vem, da ste me že site s to poroko, ampak samo še teden in pol vam najedam, potem pa ni več poti nazaj :)-.
Zanima me kam so vam svatje prinašali darila? Na poroko ali prej domov ali kasneje? Kdaj so vam jih dali na poroki? Midva sva sicer večini rekla, da bi raje denar, ker imava stanovanje že zrihtano, tako da praktično nič posebenega ne rabiva. Pa ne veva kako to izgleda. Kako je bilo pri vas?

LP; Bejba :rozica:

Sibil_ -> Darila (26.7.2005 20:49:22)

Midva sva naredila kot eno tako skrinjico z odprtino na vrhu, pa so vanjo metali kuverte z denarjem.Je pa bila tako lepo rožasta, pa gor je bil list na njem pa dva golobčka in napisani najini imeni in datum.Tak enak listek so imeli svatje po avtomobilih (ker sem v centru mesta-da jih ne bi redarji lovili) in na vratih je bil.In to je bilo to, ker smo sprejemali svate samo pri meni doma, pa še relativno malo nas je bilo (vse skupaj 40).9nebesa
LP pa vso srečo!
Sibil

Anonimen -> Darila (27.7.2005 2:29:32)

Za denar ni problema, če vama ga prinesejo kar na poroko, nama so ga itak k čestitki vtaknili, tisti ki so dali denar. Za materialna darila, sploh ta večja, smo se pa zmenili in dobili dva dni pred poroko, da so nama jih predali. Tisti, ki so lahko prišli seveda, ostali so jih pa prej ali pozneje pustili kar pri njegovih starših, tam smo bili tudi tista dva dni prej zmenjeni za tista darila, ki sva jih prevzela osebno.

Pikabu -> Darila (27.7.2005 10:32:43)

Na poroki, kjer sva bila mdiva nazadnje, sta mladoporočenca tudi prosila za denar. Vsi smo jima darila prinesli na ohcet (večerjo). Je pa bilo tako, da nihče ni imel samo kuverto, ampak je vsak pripravil majhno darilce, kjer je bila potem tudi kuverta zraven zavita. To se nismo zmenili, ampak kar tako naredili. Meni je čudno, da kar kuverto prineseš. Tisti, ki pa niso bili povabljeni na ohcet, so pa dali po cerkveni poroki, ko so čestitali.

Stran: [1]