beba1912 -> RE: kam dati otroka PO ležalniku (30.8.2010 21:06:25)
|
Jaz sem jo dala po šestih mesecih, ko je že sama sedela, v stolček za hranjenje, prej je bila v ležalniku. Govorim za kuhinjo, kjer imam tako malo prostora, da če jo dam na tla, si bo razbila glavo kamorkoli se bo obrnila. Ko ne kuham, sva v spalnici na tleh (dnevna soba je tudi zelo majhna). Prej sem jo lahko tudi na tleh pustila samo za kakšno minuto, se je lepo sama zaigrala, sedaj pa se je naučila sama vsedat in se meče, vrti, pada... poleg tega plazi nazaj in se kotali. Na tleh v spalnici imam puzzle peno, čez katere pa sem dala še debelejšo odejo, ker se je parkrat fino udarila, ko je padla. Tako da moram bit skoz zdraven, tud zarad tega, ker gre večkrat dol iz odeje in raziskuje svet izven igralnega kotička[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Tako da meni se zdi za take primere, kot ga opisuješ ti, idealna rešitev stajica. Seveda samo za takrat ko imaš res kakšen opravek ali delo in točno veš, da bo otrok na varnem. Ker da bi bil otrok ves čas v njej se mi ne zdi prav, ker ga samo utesnjuje in ne more raziskovati. Jaz jo imam, ampak se trenutno še ukvarjam s tem, kam naj jo postavim...
|
|
|
|