Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 29.8.2010 17:31:52
|
|
|
|
pelin
|
Kolegica, ki jo je varal mož, mi je kasneje pravila, da je bil takrat, ko je imel razmerje doma tako pozoren, nežen,pripravljen na seks, kot že mesece ne. Baje ji je ravno to vzbudilo sum, ker se je spremenil sto na uro. Nič ga ni motilo...če je bilo kosilo kasneje, če so otroci divjali in tulili,če je šla ven s kolegico...Prej je za vsako figo norel in tečnaril...No, kar je ona najprej zamenjala za obuditev ljubezni iz njegove strani, se je izkazalo za dejanja iz slabe vesti...
|
|
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 29.8.2010 17:35:26
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
hmmmm..... kaj ce bi jst mojmu kaksno nastavla?
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 29.8.2010 17:37:06
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen če ste slučajno kdaj, kako ste se obnašali pred partnerjem-ko doma? bili zadržani, se odmikali sexu, ali se je strast povečal?. Ker veliko primerov poznam, ko se doma partnerji umaknejo v nek svoj svet in molčijo. Popolnoma enako, kot prej.
|
|
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 29.8.2010 17:57:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pelin ,pripravljen na seks, kot že mesece ne. Baje ji je ravno to vzbudilo sum, eto..to me je zbegalo.Moj mož sicer zlo velik dela, je pa res da je tud vse vikende doma in takoj po šihtu. Opažam pa že lep čas, da je nenormalno mahnjen na sex.Pa nobnga drugega razloga ni, da bi na kaj posumila.Čist nič ..le sexal bi z mano vsak dan ...tko da sem že mal v dvomih. Ma prau se vidi kemija, ko se en drugemu približava, čutim da si me noro želi. Sva pa že uff dolgo skupaj . Kaj neki bi naj to pomenilo
|
|
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 29.8.2010 17:58:10
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sva pa že uff dolgo skupaj . Kaj neki bi naj to pomenilo Druga puberteta?
|
|
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 29.8.2010 18:00:35
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ce je pozoren, priden, ubogljiv in še sexa.... se sploh ne bi sekirala.
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 29.8.2010 18:02:58
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ce je pozoren, priden, ubogljiv in še sexa.... se sploh ne bi sekirala. Samo še to dodaj, da doma ne skopari s financami, pa dobiš idealnega moža.
< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 29.8.2010 18:04:45 >
|
|
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 29.8.2010 18:04:20
|
|
|
|
FLASK_A
|
Bodi vesela.
|
|
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 29.8.2010 18:05:20
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ce je pozoren, priden, ubogljiv in še sexa.... se sploh ne bi sekirala. Samo še to dodaj, da ne doma ne skopari s financami, pa dobiš idealnega moža. to sem pozabla, ja.... pa, da ne tezi. spljoh. res mu morm kj nastimat moj me očitno ne vara. dons ni blo taprave domače juhce, pa surlo vlece.
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 29.8.2010 18:06:53
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* res mu morm kj nastimat Potem te bo sicer verjetno nate*nil, ampak finance bo pa njej nosil. Bolje, da si ti najdeš kakšnega "za usput" - obdržiš možev denar in pridobiš še ljubimčevega.
|
|
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 29.8.2010 18:08:15
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
hmmm....bom razmislila....
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 29.8.2010 18:08:48
|
|
|
|
sanasan
|
hmmmm..... kaj ce bi jst mojmu kaksno nastavla? ali mu nisi ti že enkrat načrtovala eno 'nastavljanje', se mi zdi, da sem že enkrat brala...
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 29.8.2010 18:11:04
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanasan hmmmm..... kaj ce bi jst mojmu kaksno nastavla? ali mu nisi ti že enkrat načrtovala eno 'nastavljanje', se mi zdi, da sem že enkrat brala... na-a....mogoce sem kdaj pomislila na to strategijo, kot zdaj....da pa bi, pa se ne. konkretno. sem mu pa ze tezila, ja. da VEM , da ima 1. da mi je en njegov kolega povedal. pa je tud to palilo, ja. ceprav sem igrala.
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 29.8.2010 18:16:03
|
|
|
|
sanasan
|
pa saj verjetno ni treba, če se je razburjal že zaradi juhce ...matr, mojemu gre tudi 'ljubezen skozi želodec'...padel bi pa samo na kakšen hud računalnik ali fotoaparat
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 29.8.2010 18:17:42
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
moj pa nanko hudo bormasino alpa dober cepilc za drva
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 29.8.2010 18:24:17
|
|
|
|
sanasan
|
no, pa saj to je boljše, ni, da bi se pritoževal
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 29.8.2010 20:06:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ce je pozoren, priden, ubogljiv in še sexa.... se sploh ne bi sekirala. ..saj ja....ampak kak mesec je obseden s sexom
|
|
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 29.8.2010 20:07:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc* ce je pozoren, priden, ubogljiv in še sexa.... se sploh ne bi sekirala. ..saj ja....ampak kak mesec je obseden s sexom Posodi ga meni malo moj je pa mrtvo hladan
|
|
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 29.8.2010 20:14:43
|
|
|
|
Colt
|
Hehe če stopim par korakov nazaj....če nočmo skos seksat je nekaj narobe, če hočmo preveč je nekej narobe.... I just love DIPO
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 29.8.2010 20:18:01
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt če nočmo skos seksat je nekaj narobe, če hočmo preveč je nekej narobe.... Seveda je vedno nekaj narobe - saj ste moški! Jaz še nisem srečala moškega, s katerim ne bi bilo nekaj narobe.
|
|
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 29.8.2010 20:27:27
|
|
|
|
mladika
|
|
|
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 29.8.2010 20:28:33
|
|
|
|
Kerensa*
|
Da ne bo pomote - tudi z mojim g. Možem je marsikaj narobe, ampak na srečo ne toliko, da zaradi tega ne bi bila z njim. Z g. Bivšim je bilo pa toliko narobe, da je... pač g. Bivši.
|
|
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 29.8.2010 22:43:03
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
jaz sem se odlocila! ne bom vec kuhala juhe ob nedeljah! mogoce kdaj, kak torek. pa, da vidomo! al ljubi mene, al mojo župo!
|
|
RE: tist,i ki ste kdaj varali 30.8.2010 9:22:42
|
|
|
|
zvezdan
|
mene je pa moj dragi v nedeljo med kuhanjem kosila vpraša, če mi lahko kaj pomaga o moje me vara!!!!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?