Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zanositev po mireni..... 30.8.2010 9:25:41
|
|
|
|
zvezdan
|
moja kolegica, ki ima sedaj že drugo punčko je zanosila po mireni po treh mesecih. Začela sta pa takoj.
|
|
RE: Zanositev po mireni..... 30.8.2010 11:10:13
|
|
|
|
RAKICA2007
|
mi2 sva sedaj v 4. krogu - po odstranitvi Mirene... držim nama pesti da se nama ta mesec pokaže - še čakamo danes-jut3
|
|
|
|
RE: Zanositev po mireni..... 30.8.2010 11:30:44
|
|
|
|
zvezdan
|
uau Rakica2007 držim pesti za pa sporoči kaj je pokazal testek.
|
|
RE: Zanositev po mireni..... 30.8.2010 11:55:07
|
|
|
|
RAKICA2007
|
upamo na najboljše... veš, da ti sporočim
|
|
|
|
RE: Zanositev po mireni..... 1.9.2010 15:26:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem po odstranitvi mirene 5krog. Sem spraševala G. če je kaj povezano pa pravi da ne.
|
|
|
|
RE: Zanositev po mireni..... 2.9.2010 8:32:39
|
|
|
|
RAKICA2007
|
no pa ga imamo... namreč - 4. krog po odstranitvi Mirene
|
|
|
|
RE: Zanositev po mireni..... 2.9.2010 8:42:56
|
|
|
|
latka
|
Čestiteke za tako hiter +!
|
|
|
|
RE: Zanositev po mireni..... 2.9.2010 8:52:10
|
|
|
|
RAKICA2007
|
hvala, hvala... smo se prvič 'matrali' leto in pol... tako da je tole prav prijetno in lepo presenečenje...
|
|
|
|
RE: Zanositev po mireni..... 2.9.2010 9:09:37
|
|
|
|
zvezdan
|
Rakica še tukaj
|
|
RE: Zanositev po mireni..... 2.9.2010 9:11:33
|
|
|
|
RAKICA2007
|
hvala hvala
|
|
|
|
RE: Zanositev po mireni..... 5.9.2010 22:28:45
|
|
|
|
Anonimen
|
po odstranitvi mirene sem zanosila v osmem krogu
|
|
|
|
RE: Zanositev po mireni..... 5.9.2010 22:54:49
|
|
|
|
eva1
|
čestitke Sicer pa sem zanosila takoj po odstranitvi mirene..namreč 14 dni po odstranitvi je bil test že pozitiven!
|
|
|
|
RE: Zanositev po mireni..... 6.9.2010 11:45:34
|
|
|
|
SRCE
|
Fino... ..upam,da bo tudi pri meni tako hitro
|
|
|
|
RE: Zanositev po mireni..... 3.3.2011 14:25:44
|
|
|
|
PIA4
|
Čez en teden si grem odstranit mireno in priznam, da me je kar malce strah kako bo. Upam samo, da bo vse OK-ej. Drugače pa ja si želimo tudi mi še tretjega . Se mi pa zdi, da bom imela ovulacijo ravno na dan, ko bo mirena odstranjena in baje, da ne smeš par dni prej, ker lahko takoj zanosiš. Počakati bi morala vsaj eno , da se telo malce sčisti. Ali ima katera izkušnje s tem? Sedaj bi mi pa res prišlo prav par nasvetov.
|
|
|
|
RE: Zanositev po mireni..... 3.3.2011 14:31:08
|
|
|
|
eva1
|
Kot sem napisala, sem zanosila takoj po odstranitvi mirene...2 in 4 dan po odstranitvi sva imela nezaščitene sp. odnose in 14 dni po odstranitvi je bil test že pozitiven..doma imamo 14 mesečnega navihančka
|
|
|
|
RE: Zanositev po mireni..... 14.3.2011 17:37:09
|
|
|
|
alfi
|
jaz sem dala odstraniti mireno junija 2010, pa še sedaj čakam kdaj bo , trenutno imam 30.dan, zamuja dva dni, PIA4 ja prve mesece po mireni se zgleda res čisti, verjetno je pa pri vsaki drugače, upam da kmalu zagledam , sem že kar malo neučakana
|
|
|
|
RE: Zanositev po mireni..... 15.3.2011 13:39:19
|
|
|
|
PIA4
|
Evo mirene ni več. Mi je kar malce odleglo in čisto nič nisem čutila. Mi je pa G rekla, da naj počakam vsaj 3 mesece z , ker če bi bilo kaj narobe z bi se vsi sklicevali na to, da je bilo prekmalu po odstranitvi. Pa tako se mi ne da več čakat. Pol pa še ne rata ene par mesecev pa je leto hitro naokoli. Letos bom že 30 tako, da bo kar kmalu prepozno. Alfi tudi jaz upam, da kmalu zagledaš tisti čarobni , držim pesti. Aja, pa 2 dni po odstranitvi je že prišla.
|
|
|
|
RE: Zanositev po mireni..... 15.3.2011 14:01:33
|
|
|
|
alfi
|
PIA4 ja tudi meni je gin. rekla da naj počakam še tri mesece po odstranitvi pa še zdaj čakam je pa minilo že devet mesecev, upam da jo v roku dveh dni ne dobim potem sem sigurno , upam da sem , tebi pa tudi želim čimprej
|
|
|
|
RE: Zanositev po mireni..... 21.3.2011 14:12:27
|
|
|
|
PIA4
|
Se nič ne oglasiš Alfi. Je uspelo? Srčno upam da je. Meni pa tako počasi minevajo tile dnevi . Je še kar marec tu. Ne vem če bom zdržala tako dolgo .
|
|
|
|
RE: Zanositev po mireni..... 21.3.2011 18:04:45
|
|
|
|
alfi
|
Ojla!!! PIA4 na žalost me je obiskala v petek, tako pa je še en mesec okrog, bom ta mesec probala z ovulacijskimi testipa upam da rata
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?