|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zanositev po mireni.....
29.8.2010 11:56:43   
SRCE
Zanima me kako hitro ste zanosile po mireni? Ali ste imele težave...seveda tiste ki ste jo imele...Hvala za odgovor in LP......user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zanositev po mireni.....
30.8.2010 9:25:41   
zvezdan
moja kolegica, ki ima sedaj že drugo punčko je zanosila po mireni po treh mesecih. Začela sta pa takoj.

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu SRCE)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.8.2010 11:10:13   
RAKICA2007
mi2 sva sedaj v 4. krogu - po odstranitvi Mirene...
držim nama pesti user posted image  da se nama ta mesec pokaže user posted image  - še čakamo danes-jut3

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.8.2010 11:30:44   
zvezdan
uau Rakica2007 držim pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sporoči kaj je pokazal testek.

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.8.2010 11:55:07   
RAKICA2007
user posted image  upamo na najboljše...
veš, da ti sporočim user posted image

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2010 15:26:38   
Anonimen
Jaz sem po odstranitvi mirene 5krog. Sem spraševala G. če je kaj povezano pa pravi da ne.

Neposredna povezava do sporočila: 6
2.9.2010 8:32:39   
RAKICA2007
no pa ga imamo...

user posted image  namreč user posted image  - 4. krog po odstranitvi Mirene user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.9.2010 8:42:56   
latka
Čestiteke za tako hiter +!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
2.9.2010 8:52:10   
RAKICA2007
hvala, hvala...
smo se prvič 'matrali' leto in pol...
tako da je tole prav prijetno in lepo presenečenje... user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.9.2010 9:09:37   
zvezdan
Rakica še tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
2.9.2010 9:11:33   
RAKICA2007
hvala hvala user posted image

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.9.2010 22:28:45   
Anonimen
po odstranitvi mirene sem zanosila v osmem krogu

Neposredna povezava do sporočila: 12
5.9.2010 22:54:49   
eva1
čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer pa sem zanosila takoj po odstranitvi mirene..namreč 14 dni po odstranitvi je bil test že pozitiven!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.9.2010 11:45:34   
SRCE
Fino...user posted image ..upam,da bo tudi pri meni tako hitrouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.3.2011 14:25:44   
PIA4
Čez en teden si grem odstranit mireno in priznam, da me je kar malce strah kako bo. Upam samo, da bo vse OK-ej. Drugače pa ja si želimo tudi mi še tretjega user posted image . Se mi pa zdi, da bom imela ovulacijo ravno na dan, ko bo mirena odstranjena in baje, da ne smešuser posted image par dni prej, ker lahko takoj zanosiš. Počakati bi morala vsaj eno user posted image , da se telo malce sčisti. Ali ima katera izkušnje s tem? Sedaj bi mi pa res prišlo prav par nasvetov.

(odgovor članu SRCE)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.3.2011 14:31:08   
eva1
Kot sem napisala, sem zanosila takoj po odstranitvi mirene...2 in 4 dan po odstranitvi sva imela nezaščitene sp. odnose in 14 dni po odstranitvi je bil test že pozitiven..doma imamo 14 mesečnega navihančkauser posted image

(odgovor članu PIA4)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.3.2011 17:37:09   
alfi
jaz sem dala odstraniti mireno junija 2010, pa še sedaj čakam kdaj bo user posted image , trenutno imam 30.dan, zamuja dva dni, PIA4 ja prve mesece po mireni se zgleda res čisti, verjetno je pa pri vsaki drugače, upam da kmalu zagledam user posted image , sem že kar malo neučakana user posted image user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.3.2011 13:39:19   
PIA4
Evo mirene ni več. Mi je kar malce odleglo in čisto nič nisem čutila. Mi je pa G rekla, da naj počakam vsaj 3 mesece z user posted image , ker če bi bilo kaj narobe z user posted image bi se vsi sklicevali na to, da je bilo prekmalu po odstranitvi. Pa tako se mi ne da več čakat. Pol pa še ne rata ene par mesecev pa je leto hitro naokoli. Letos bom že 30 tako, da bo kar kmalu prepozno. Alfi tudi jaz upam, da kmalu zagledaš tisti čarobni user posted image , držim pesti. Aja, pa 2 dni po odstranitvi je že user posted image prišla.

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.3.2011 14:01:33   
alfi
PIA4 ja tudi meni je gin. rekla da naj počakam še tri mesece po odstranitvi pa še zdaj čakam je pa minilo že devet mesecev, upam da jo v roku dveh dni ne dobim potem sem sigurno user posted image , upam da semuser posted image , tebi pa tudi želim čimprejuser posted image

(odgovor članu PIA4)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.3.2011 14:12:27   
PIA4
Se nič ne oglasiš Alfi. Je uspelo? Srčno upam da je. Meni pa tako počasi minevajo tile dneviuser posted image . Je še kar marec tu. Ne vem če bom zdržala tako dolgouser posted image .

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.3.2011 18:04:45   
alfi
Ojla!!!

PIA4 na žalost me je obiskalauser posted image v petek, tako pa je še en mesec okrog, bom ta mesec probala z ovulacijskimi testipa upam da ratauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PIA4)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.3.2011 14:12:50   
PIA4
A so dragi tile testi? Ali lahko določiš točen datum ovulacije? Kaj pa spol otroka, ali kdo ve kako ga določiti?

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?