froschi -> RE: Za nas (304. nadaljevanje)... (18.5.2011 21:32:10)
|
Ojla...komaj sem vas našla..ja le skregajte me, ker že res zelooo dolgo nisem bila tule gor...pod starim nickom se več nikakor nisem mogla prijavit(Lusa), tako, da imam drugega... ...moji punci sta vredu..ena je v 2razredu, ta druga pa je januarja bila 3leta...ta večja mirna, ta druga nadoknadi z norenjem za oba izgubljena otroka...je zelo podobna moji pikici, katera nas je zapustila skor pred 5leti....tako, da me že njen pogled spomni nanjo....čas nenormalno beži...pri meni se je dosti vsega spremenilo....vmes naredila prekvalifikacijo, tako, da sem zdaj med malčki ;)..sicer pogodba do avgusta ampak upam, da dobim za naprej sluzbo....več ali manj smo same, ker še je naš ati vedno v tujini8oktobra bo 2leti)..nazadnje je bil doma februarja in zdaj komaj čakamo julij, ko spet pride k nam v objem... ..ma napisala bi še lahko cel roman..pa kdaj drugič, da se me kje ne naveličate... .....vsem novopečenim in bodočim mamicam želim vse lepo...pa "starim" mamicam tudi, da ne bo pomote(lana, sulfinija, krtex...pa še mnogo drugih)
|
|
|
|