Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (304. nadaljevanje)... 18.1.2011 14:04:19
|
|
|
|
lana38
|
koala, Tim hodi lepo lulat že več kot eno leto, kadar ga damo na WC ali kahlico. Pove pa ne, da ga tišči in to je problem. Jaz ne vem, kdaj ga tišči. Za kakat pa sploh noče povedati. Danes sva ravno imela sistematskega pri 3. letih. Psiholog mi je celo rekel, da imajo fantki do 7. leta čas, da se znebijo plenice, punčke pa do 5. Me kar strese, če pomislim, da bi ga do 7. let imela v plenici, če bo star 5,5, ko bo šel že v šolo. Pediatrinja pa je potem rekla, da naj ga za začetek dajem vsaki 2 uri lulat. Potem ko bo topleje pa naj dam čez dan plenico enostavno dol, morda bo pa začel povedati, preden se bo polulal. Ponoči pa naj jo še ima. Anitka, morda bomo šli v Radence se kopat. Smo mislili iti med novoletnimi počitnicami, pa je bil Blaž bolan. LP
|
|
RE: Za nas (304. nadaljevanje)... 19.1.2011 12:11:25
|
|
|
|
koala
|
lana hvala za informacijo. Do 7 let??? MIslim to je pa čisto predlogo, vsaj jaz sem takšnega mnenja. Sem pa že slišala ja da ni nobene panike če do vstopa v šolo rabijo plenico. Saj tudi pri nas je problem da ne pove da mora lulat ali kakat, pa tudi če je pokakan ga čisto nič ne moti, le kdo bi ga razumel. Bom pa poskušala tudi z to metodo da ga dam na dve uri lulat.
|
|
RE: Za nas (304. nadaljevanje)... 20.1.2011 12:53:08
|
|
|
|
lana38
|
Tima tudi ne moti, če je pokakan. Celo reče, da mu je fajn. Zdaj sem ga 2 dni dajala na 2 uri na WC in je bila velikokrat plenička suha. Pokaka pa se še vedno v plenico. LP
|
|
RE: Za nas (304. nadaljevanje)... 27.1.2011 18:31:14
|
|
|
|
emaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 emma, a sta nekega dne kar naenkrat rekla, da gresta na Wc kakat ali kako je to ratalo? Tim bo zdaj že 3 leta in en mesec 19.1. Pa nič interesa. če ga vprašam, kdaj bo šel na WC kakat, mi reče, da jutri. Včeraj je celo rekel pojutrišnjem. Izgleda, da je že naštudiral, da je to časovno še dlje odlašanja. LP Najprej se je Luka odločil, da gre na wc ali na kahlico (kar je bilo pri roki), 14 dni za njim pa David, pri nočnem dovajanju je bilo isto, Luka je bil suh v enem tednu (oz. en teden sva ga še ponoči dala lulat, potem pa ni mogel več), medtem ko David ni bil pripravljen, se je kljub temu ob 5ih polulal. Čez 14 dni pa je sam rekel, pa je bilo isto v roku enega tedna. V enem letu, če smo imeli skupaj dve ali tri nesreče (oba skupaj). Nečak pa je zdaj šele zdaj en mesec pred 4. rojstnim dnem postal popolnoma suh, torej da ne kaka več v plenico, gate karkoli. Za lulanje pa je povedal tudi pri dobrih 3,5 letih. Tako, da so si različni, več kot poskusit ne moreš, izsilit pa tudi ne. Aja pa motilo ju tudi ni, če sta bila pokakana, ne še kakšno stvar sta mi že z drekom celo pomazala.
|
|
|
|
RE: Za nas (304. nadaljevanje)... 28.1.2011 6:56:50
|
|
|
|
lana38
|
Zdaj ko ga dajemo na 2 uri lulat, jew včasih cel dan suha plenička, včasih pa je kar naprej vse v plenici in niti enkrat ne gre na WC. Bo že ...
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2011 15:25:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Za nas (304. nadaljevanje)... 31.1.2011 11:29:42
|
|
|
|
koala
|
Da pohvalim mojega sončka. Cel dan je v gatkah, samo za spanje še ima plenico, nesreča pa se zgodi če se zaigra al pa če je mami prepočasna, tako da na GREEEEEE!!!!!!!!!!!!! Pa kako je ponosen nase ko sedi na školjki in lula, ajme meni.
|
|
RE: Za nas (304. nadaljevanje)... 31.1.2011 14:57:59
|
|
|
|
lana38
|
koala, a si kar dala plenico dol čez dan ali je on začel govoriti, da gre lulat, kljub temu, da je še imel plenico? Pri nas je včasih suha cel dan, včasih pa kar naprej polulana, preden ga dam jaz na WC. Sam ne pove, da ga tišči. LP
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2011 6:13:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Za nas (304. nadaljevanje)... 1.2.2011 8:55:36
|
|
|
|
koala
|
lana bila sem grda grda mama in mu enostavno vzela plenico. Ker mi že res grejo na živce. Sicer sva se prve dni preoblačila tudi po pet krat na dan, ampak se mi zdi da je vredno vztrrajat. Največji hec pa je da mu je največja motivacija za to da hodi na stranišče, to, da lahko zdaj pije pomarančni sok (prej mu ga nisem dajala ker je takoj dobil rdečo rito).
|
|
RE: Za nas (304. nadaljevanje)... 1.2.2011 11:42:28
|
|
|
|
lana38
|
Tudi jaz jo bom poleti dala dol. Zdaj pa se mi zdi še premrzlo, da bi bil moker. Par mescev sem ali tja. LP
|
|
RE: Za nas (304. nadaljevanje)... 1.2.2011 11:45:58
|
|
|
|
koala
|
lana saj ni panike, tudi tvoj bo suh. Jaz sem ga pač vsakič, tudi če je bil čisto melo moker preoblekla. Je stroj prve dni lavfal čisto vsak dan.
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 10:36:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Za nas (304. nadaljevanje)... 10.2.2011 11:12:54
|
|
|
|
lana38
|
Kdaj imaš pa PDP, registrirana? LP
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 11:22:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Za nas (304. nadaljevanje)... 10.2.2011 11:32:21
|
|
|
|
pika74
|
Uu to bo pa kmalu!!
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 13:12:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 17:27:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Za nas (304. nadaljevanje)... 10.2.2011 19:32:02
|
|
|
|
pika74
|
Dobr dobr, hvala :). Kdaj bo kak tecaj padel? Vej vej vej ipd ;))
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 20:57:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Za nas (304. nadaljevanje)... 10.2.2011 21:06:25
|
|
|
|
pika74
|
Eej, a ves, da sm se klet naucila....neki hotf al kako ze...;) baje se pise z g. Hehe... Kaj si pa ti napisala?
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2011 21:37:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Za nas (304. nadaljevanje)... 12.2.2011 16:57:28
|
|
|
|
koala
|
Pika Koko je frajer!!!! In koliko časa traja da se načuči tako govoriti????
|
|
RE: Za nas (304. nadaljevanje)... 12.2.2011 17:39:57
|
|
|
|
lana38
|
19.2. bo pa res kmalu.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?