|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spol-vedeti ali ne
26.7.2005 18:57:40   
kofetek2010
a si še na dnini? :zmeden2:

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   spol-vedeti ali ne
26.7.2005 18:58:10   
baguSka
kje :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 27
   spol-vedeti ali ne
26.7.2005 19:00:08   
kofetek2010
dnina = šiht = služba :)-

Neposredna povezava do sporočila: 28
   spol-vedeti ali ne
26.7.2005 19:00:49   
baguSka
neeee dons doma - jutr delam ;)

Neposredna povezava do sporočila: 29
   spol-vedeti ali ne
26.7.2005 19:01:04   
anajmad
Jst pravim tako:samo da je živo in zdravo,pa sploh ni važen kaj je.Al:roza:al pa:modri:.Boste mele že pol cajt kupvat cote.
en lp:morje:D.

Neposredna povezava do sporočila: 30
   spol-vedeti ali ne
26.7.2005 19:02:05   
kofetek2010
greva raje čvek odpret, sva že čist posvinjale :ups:

sorči petra! :(

Neposredna povezava do sporočila: 31
   spol-vedeti ali ne
26.7.2005 19:02:45   
baguSka
sori :rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 32
   spol-vedeti ali ne
26.7.2005 19:05:22   
LARIKA
jaz vem da ga bom hoela vedet,za mojega pa nisem čisto prepričana, samo se zavedam tudi tega da to ni 100%. Pri mojem stricu in njegovi so rekli da bo punčka, itak vesela da se bi mi zmešal-potem pa hladen tuš- fant. Ne bom rekla da nisem bila vesela-presrečna samo da je zdrav,zdej ga pa obožujem tega navihančka,čeprav mi njegov očka ne dovoli da ga vidim!!
Pri eni kolegici so rekli da bo punčka, vse pripravljeno v roza,en mesec pred PDP pa so jima povedali da bo fantek.

tako da jaz ne verjamem več temu!

Neposredna povezava do sporočila: 33
   spol-vedeti ali ne
26.7.2005 19:14:37   
SašaR
Moj ginekolog nikdar ne pove kaj bo, ker pravi da naj bo to presenečenje in noče imeti nobenih pritožb, če bi se glede spola slučajno zmotil.
Kolegica ga je moledovala naj ji pove, vendar se G ne vda.

Neposredna povezava do sporočila: 34
   spol-vedeti ali ne
26.7.2005 19:32:39   
Anonimen
Midva sva primer, kjer sem jaz hotela vedeti spol, on pa ne. In sem vprašala. Sama se nisem zagovorila niti enkrat, se je pa zato kolegica od moje mami in možu res zelo pokvarila dan, ko ji je enkrat ušlo.

Naslednjič bom tudi vprašala, ampak ne bom povedala živi duši, kaj pričakujemo.

Neposredna povezava do sporočila: 35
   spol-vedeti ali ne
26.7.2005 19:54:28   
Natas@
Jaz sem hotela vedet kaj bo in sem zvedela v 20. tednu, moj istočasno. Sem si pa jaz zelo želea fantka in sem že kar prej vedela (sumilla), da bo fantek. Sem pa imela potrjeno od dveh ginekologinj, tako da smo veselo nakupovali modro. Povedali pa nismo nobenemu, razen mojim staršem pa še to zadnji mesec, ostalim pa smo rekli, da bo dojenček.

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 36
   spol-vedeti ali ne
26.7.2005 20:40:34   
Bejba
Midva sva pa hotela presenečenje, pa se je G v zadnjem mesecu zagovorila :((. Sva pa oba kar nekako slutila, da bo :modri: in bilo je tako. Midva pa najsrečnejša ati in mami na svetu :bravo:.

LP; Bejba :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 37
   spol-vedeti ali ne
26.7.2005 21:10:07   
cmokec
Pri meni so se prvič zmotili pri spolu, pa se je 100% dobro vidlo. Sedaj sta mi dva G. rekla, da bo punčka, pa nič kaj ne verjamem. Dokler ne vidim, ne vem.

Neposredna povezava do sporočila: 38
   spol-vedeti ali ne
26.7.2005 21:44:50   
dinika

Mi smo hotli vedeti pa se nikoli ni videli, bilo je pa veliko presenečenje.:duda::duda:

Neposredna povezava do sporočila: 39
   spol-vedeti ali ne
26.7.2005 22:13:21   
TaRe*
Jaz bi ga tud na tvojem mestu prosila,da naj tvojmu :love:reče,da se ne vidi dobro.
Jaz nisem hotla vedet ne prvič(pa se mu je 14 dni pred rokom zareklo.Ampak sem tisti stavek tako obračala,da na koncu še sama nisem vedla,kaj je hotu povedat...:()
Za drugič sem mu pa zabičala,da mi ne bi slučajno povedal...pa se je držal tega in je blo presenečenje,ker sem bila res 90% da bo fantek.

Pa tud če bi šla še enkrat,al pa še 5krat ,ne bi hotla vedet.Se mi zdi to najbolj čaroben trenutek...ko zveš,kaj imaš.

Mislim,da ga ni junaka,ki bi lahko bil tiho in tako dobro skrival ,da še mamica ne bi pogruntala,kaj je...če druga ne,v trgovini sigurno ne bi postopal pa ogledoval prav dolgo roza stvari,,,bi ga vleklo k modrim(samo primer,da bi bil fantek)

Neposredna povezava do sporočila: 40
   spol-vedeti ali ne
26.7.2005 23:00:37   
Willson
Pri nas se tudi ni nikdar dobro videlo, pa tudi nisva želela vedeti kaj bo. Je pa res zanimivo, da sem jaz bila celo nosečnost prepričana, da bo punčka. In res je bila! Lp

Neposredna povezava do sporočila: 41
   spol-vedeti ali ne
26.7.2005 23:14:49   
Anonimen
Mene bi pa razneslo, če ne bi vedela. Je pa res malo zoprna stvar, če hoče eden vedeti, drugi pa ne.

Neposredna povezava do sporočila: 42
   spol-vedeti ali ne
27.7.2005 16:10:42   
petra.horzi
zdej sva se pa zmenla:)
mal tko sicer v njegovo dobro ampak bo že
midva itaq nameravava met vsaj dva otroka
sva rekla da bova zdej pr taprvem vedla, pol pr tadrugem pa ne
mi je oblubu da bo tko in da ne bo pozabu do takrat
jz sigurno ne bom:)

Neposredna povezava do sporočila: 43
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?