gaja -> Obrezovanje (26.7.2005 17:49:28)
|
Drage punce, za vse ki ste me spraševale kako, kdaj, kje: Pri pediatrinji dobiš napotnico za urologa in potem malo kličeš otroške urologe (poliklinika LJ, splošna bolnišnica Ce...). Jaz sem se naročila v LJ, potem sem tri mesece čakala na pregled, kjer je zdravnik rekel da bo potrebna cirkumcizija. Kdaj naročiti: v Lj naročajo za Januar 2007, v našem primeru je nujno in bi bili na vrsti konec letošnje jeseni!!!! Pa so mi rekli naj vprašam v CE. In res pokličem, LJ pregled ne velja, zato se je potrebno ponovno naročiti na pregled. En mesec, potem prideš na pregled in si na vrsti za operacijo v roku enega meseca ali dveh, ne glede na nujnost! Torej pregled smo imeli 21.07., operacijo imamo 28.08. Pridemo ob sedmih na sprejemno, kjer se bomo prijavili, potem pa na urološki oddelek. Z otrokom si lahko ves čas, popoldan pa ga odpelješ domov. Jaz sem za operacijo čimprej, saj starejši ko je, bolj si zapomni bolečino, pa tudi ko je v pleničkah je pomojem lažje, saj ga sam previjaš in neguješ. Tiste ki ste to že dale skoz: kako ravnati po operaciji, saj vem da bom dobila tam navodila, ampak iz izkušenj je lažje. :):):)
|
|
|
|