Kako pa na civilni poroki? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Bejba -> Kako pa na civilni poroki? (26.7.2005 16:38:04)

Včeraj sva imela z :love: zadnji sestanek v cerkvi pred poroko in smo imeli malo vaje. Tam naj bi vsak od naju prebral tisto.....jaz...vzamem tebe.... za .....in tako naprej, zdaj me pa zanima kako je pa na civilni poroki, ker nama tam niso nič povedali :zmeden:? Ali tam samo rečeš da ali tudi kaj bereš? Imava že malo treme, pa bi rada vedela kako bo vse potekalo?
Aja, civilna poroka bo pa v Bistri.

LP; Bejba :rozica:

Anonimen -> Kako pa na civilni poroki? (26.7.2005 16:39:08)

Jaz in moj bivši mož sva imela samo civilno poroko na Ljubljanskem gradu in nama ni bilo treba ničesar brati. Samo "ja" sva rekla.

india -> Kako pa na civilni poroki? (26.7.2005 16:45:58)

Samo nekaj ponoviš in rečeš "da", če je še tako,kot je bilo pred 15 leti ;););)

Sem bila pa na eni poroki,ko sta si pred matičarjem povedala zaobljube, v verzih;););)

kofetek2010 -> Kako pa na civilni poroki? (26.7.2005 16:48:00)

midva nisva nič brala, sva imela bolj instant varianto :)- samo ne vem, če je bilo ja/ja ali da/da :)-

bilo pa je pred mal več kot 3 leti na LJ gradu 8)

sezam -> Kako pa na civilni poroki? (26.7.2005 16:49:32)

Še vedno je isto. Smo bli glih v soboto na eni poroki v Bistri.

LARIKA -> Kako pa na civilni poroki? (26.7.2005 16:56:24)

Če želita imata lahko govor ki ga namenita drug drugemu,vendar morata o tem obvestit pristojno upravno enoto,da potem to vključijo v program

Maxica -> Kako pa na civilni poroki? (26.7.2005 19:01:35)

Na civilni poroki samo rečeš "Da", nimaš nobene posebne zaprisege, če izrecno tega ne želiš.

Anonimen -> Kako pa na civilni poroki? (27.7.2005 2:13:44)

Sem precej frišno poročena, tako da definitivno rečeš samo da, ali pa ja, ali pa želim, ali pa kako kombinacijo tega. Čisto po želji so pa potem tudi kake zaobljube, samo se prej dogovorita z matičarjem.

Stran: [1]