Dermatolog (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje

Sporočilo

Anonimen -> Dermatolog (27.8.2010 20:00:36)

Ima katera izkušnje s kakim dermatologom v Mariboru?
Moj brat ima katastrofalno kožo na obrazu (akne , mozolje..). Je bil že 2x v Ljublani na dermatološki pa mu niso neki znal pomagat.
Je danes klical mal dermatologe v Ljubljani pa so full čakalne vrste. Se pa to ponavadi zdravi pozimi tako, da Kralj ne pride v poštev, ker bi ga lahko naročil šele aprila, potem je klical še ne vem točno kam so rekli čez eno leto pa pol...
Tako , da če katera ve za kašnega dobrega v Mariboru, lahko tudi v Ljubljani, samo da ni full za čakat.
Rabi pa na napotnico, ker je še študent pa nima denarja.

Anonimen -> RE: Dermatolog (27.8.2010 21:03:31)

Maš na FB:)

pety78 -> RE: Dermatolog (27.8.2010 21:12:49)

Meni je najbolj pomagala ena dermatologinja, res pa je, da sem plačevala. Mi je dala ene tablete roaccotane (ne vem točno, kako se napiše). Res svetujem. Mislim, da je ga. Ida, poglej pod MEDICO.
Evo, sem malo poguglala, našla sem tole....

Ida Prelog, dr. med., spec. dermatologinja. Mediko, Borova vas 26.

drifty -> RE: Dermatolog (28.8.2010 7:03:18)

V dermatologiji Bartenjev & Rogl čakaš (Ljubljana) na pregled približno 3 tedne (seveda samoplačniško).
Po mojih izkušnjah imajo dobre dermatologe.

sazi -> RE: Dermatolog (28.8.2010 11:29:12)

IZVIRNO SPOROČILO: drifty

V dermatologiji Bartenjev & Rogl čakaš (Ljubljana) na pregled približno 3 tedne (seveda samoplačniško).
Po mojih izkušnjah imajo dobre dermatologe.

Ja, res so fajn. Imajo pa tudi na koncesijo, samo so spet kar dolge čakalne dobe.

Taddy78 -> RE: Dermatolog (28.8.2010 13:03:41)

Dr. Rems na Ptuju [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Taddy78 -> RE: Dermatolog (28.8.2010 13:04:25)

Prehitra...
Sicer je samoplačniško, hitro si na vrsti, pa še dober je!

Stran: [1]