Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Koliko pojedo goste hrane pri 4-5 mesecih 26.7.2005 16:20:51
|
|
|
|
Maxica
|
Uf, sicer sta vidva kr zgodnja, no, midva sva začela z uvajanjem šele s šestimi meseci. Ampak jaz mislim, da ima tak otrok več kot dovolj 120ml.:zmeden2: Jaz sem ga, ko sva začela z gosto hrano, po vsakem obroku še pristavila, pol pa-če je bil še lačen, se je še podojil, sicer pa ne. Tako boš najbolj videla, če je sit. Ti mu kr dajaj sadje za en obrok, potem pa počasi, sploh če boš videla, da se ti ponoči začenja buditi in se pogosteje dojiti, daš še večerjo. Jaz sem mu najprej dajala rižolino s svojim mlekom, potem sem pa nehala komplicirati;) in kupila od milupe razne mlečne kašice, ki imajo notri že adaptirano mleko.
|
|
|
|
Koliko pojedo goste hrane pri 4-5 mesecih 26.7.2005 16:30:58
|
|
|
|
sezam
|
Meni je patronažna rekla, da naj bi bil obrok 150-200 ml. Sicer pa mi še ne papamo goste hrane. S kakšnimi sokci si to začela. Frutkove ali sveže doma narejene?:zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.