krauca -> RE: amniociteza (6.9.2010 15:01:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen 1.Kako izgleda? čisto frišne izkušnje z začetka avgusta 2010 - kt so že pred mano rekle - najprej izpolniš vprašalnike, podpišeš soglasje, se pogovriš s sestro, potem uz pregled, potem igla ... pregled + odvzem vse skupaj 5-10 min. potem počitek v sosednji sobi cca 2 uri. za domov je fajn če imaš prevoz. vse skupaj traja cca 3 - 4 ure. sam poseb ni glih prijeten. pripada ti 3 dni bolniške, ko naj ne bi delala težjih gospodinskih opravil, dvigovala težkih stvari ... jaz sem kar počivala. vsaj 1-2 dni mi je kar pasalol. pa jedla magnesol. 2.Zakaj ste šle? vam je pripadala glede na leta? Slab rezultat ns in dht? Zaradi straha da bo z otrokom kaj narobe? pripradal glede na leta 3.Ali je katera odklonila pa čeprav bi ji pripadala? ne, sem pa imela res pomisleke in strah me je bilo za popiz***. ampak po res dobrem nasvetu G - naj zadevo z možem skupaj premisliva in se odločiva in potem odmisliva. res sva premislila in se odločila da bi bil otrok z D. sindromom na zanju "prevec". 4.Ali je katera imela splav po ac, zaradi ac? ne 5.Ali je katera dobila slabe rezultate ac? ne 6.Ali je katera šla potem delat splav? ne 7.Kako dolgo ste čakale rezultate? amnio 10.8., rezultati 3.9., torej 3,5 tednov. Sem v veliki dilemi zato sprašujem?
|
|
|
|