Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: repelent proti tigrastim komarjem 26.8.2010 16:04:37
|
|
|
|
enea
|
Mi imamo tisto od raida, tisto, ki daš svečko noter in na vrh tableto, meni je super, res vse prežene, svečka gori nekje od 5-6 ur, in ponavadi jo dam zvečer na balkon, niti v spalnico ne pridejo. so to, ja, bi jih človek
|
|
|
|
RE: repelent proti tigrastim komarjem 26.8.2010 20:00:54
|
|
|
|
miapia
|
Emako kot enea.
|
|
RE: repelent proti tigrastim komarjem 26.8.2010 20:31:27
|
|
|
|
luka jan
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea Mi imamo tisto od raida, tisto, ki daš svečko noter in na vrh tableto, meni je super, res vse prežene, svečka gori nekje od 5-6 ur, in ponavadi jo dam zvečer na balkon, niti v spalnico ne pridejo. so to, ja, bi jih človek Super svečka je tole, res deluje. Samo da bi jo pa dala na balkon se pa še nisem spomnila. Super ideja.
|
|
|
|
RE: repelent proti tigrastim komarjem 26.8.2010 20:35:11
|
|
|
|
enea
|
ja mi živimo v bloku, v pritličju, in še zraven potoka, kjer se ta golazen v poletnih dneh zbira še pa još , spalnično okno imamo na balkon, zato si skoraj vsak večer na balkonu na mizici prižgemo svečko, pa še romantika je v igri
|
|
|
|
RE: repelent proti tigrastim komarjem 27.8.2010 14:16:29
|
|
|
|
melanija
|
Dobijo se tudi spirale, ki jih prižgeš in gorijo 8 ur in so cenovno precej cenejše kot te lanterne.
|
|
|
|
RE: repelent proti tigrastim komarjem 27.8.2010 16:50:04
|
|
|
|
mala zirafa
|
Kaj pa če nimaš možnosti elektrike pa da si v gibanju oz. nisi samo na enem mestu?Mislila se bolj na kreme, spreje.. Za v vtičnico ni problema, imam vsepovsod poskrbljeno. Mimogrede sem si danes oblekla dolge tanke hlače za silo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?