nosečnost po KT (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

kepica -> nosečnost po KT (26.7.2005 13:48:18)

Ojla nosečke!

Po 2 letih se z veseljem spet selim na vaš forum. Nisem še :nosecka:,si pa močno želim,da bi bila kmalu:)
Me pa nekaj zanima.Ravnokar sem prenehala z jemanjem KT in čez dobre 3 mesece gremo v akcijo,pa me zanima,če je katera kaj težje zanosila zaradi KT.Prvič nisem imela teh problemov in je uspelo v 2. poskusu,ampak nisem jemala KT. Ne vem,kako bo sedaj:zmeden2: Je imela katera probleme:zmeden:

lp
kepica

tina104 -> nosečnost po KT (26.7.2005 13:52:51)

Ja, jaz sem imela probleme, ne vem sicer če so bile krive samo Kt. Po prenehanju jemanja se mi M nikakor ni uredila - imela sem jo na 33-50 dni (veš, kako dolgo je to čakanje, ali bo M ali ne!!!). No, do prve M sva še nekaj pazila, potem pa ne več. prijelo se je 8 mesecev po prenehanju jemanja.

Jessy -> nosečnost po KT (26.7.2005 13:55:01)

Jaz sem jedla KT 7 let in pol, pa sem zanosila v 4. poskusu.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.7.2005 14:05:40)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

kepica -> nosečnost po KT (26.7.2005 14:08:23)

Pa M je tudi močnejša,a ne:zmeden: Pred KT sem imela zelo močno in bolečo :hudicek:,med KT se je malo izboljšalo,a ne preveč,zdej me pa prov skrbi,da me ne bo kr zalilo in bolelo kot :hudicek:

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (26.7.2005 14:13:16)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

tina104 -> nosečnost po KT (26.7.2005 14:19:37)

Pred jemanjem sem imela M zelo močno, med jemanjem pa zelo malo in kratko ter brez bolečin, tudi ko sem prenehala jemat, se mi količina ni kaj povečala, samo bolečine so bile prisotne, pa trajalo je več dni.

monja79 -> nosečnost po KT (26.7.2005 14:19:48)

Jaz sem jemala KT 6 let ali pa celo 7 (ne vem natancno), a z zanositvijo nisem imela nobenih tezav - celo presenetila me je. Tablete sem prenehala jemati zaradi tezav z otekanjem kolena in zdravniki eno leto niso vedeli, kaj pravzaprav mi je. Po vseh preiskavah sem bila zdrava, koleno pa sem imela vsak dan oteceno in me je bolelo. Potem pa so mi svetovali, naj preneham z jemanjem KT, da izkljucimo se vpliv hormonov in po tretjem mesecu sem zanosla. Prakticno takoj, ko sva nehala paziti!

Seveda tega nisem niti priblizno pricakovala, ker sem tudi jaz slisala, da se mora najprej M uredit, pa nevem kaj se vse ... ampak ocitno to ni nujno tako.

Sedaj so ugotovili, da ni slo niti za vpliv hormonov. Je pa s kolenom veliko bolje. Zanimivo! Se vedno ne vedo, kaj mi je blo! Vsaka stvar je za nekaj dobra! Jaz pa sem ena vesela nosecnica:bravo::bravo::bravo:!

kepica -> nosečnost po KT (26.7.2005 14:24:24)

Joj,upam na kakšno prijazno :hudicek: Ta,ki jo imam sedaj takoj po KT je prov prijazna do mene.Komej vem,da jo imam.Ko bi vsaj tako ostalo9nebesa,čeprav dvomim:zmeden:

Jessy -> nosečnost po KT (26.7.2005 14:27:44)

Moje M pred KT so bile strahotno boleče in zelo močne. Z jemanjem KT se je vse normaliziralo in še vedela nisem, da imam M, ker me ni nič bolelo, šibkejše so bile in tudi nekaj dni krajše. Po prenehanju KT so M ostale take kot med jemanjem KT, pa tudi točno sem jo dobivala.

Anonimen -> nosečnost po KT (26.7.2005 14:33:21)

KT sem jemala 4 leta, 1. M po prenehanju pa je bila zelo močna. Se ne spomnim, da bi pred KT bilo tako. Več jih nisem dočakala :)-

dory -> nosečnost po KT (26.7.2005 15:42:47)

jst sem zanosila po eni pozabljeni :zmeden:...matr sem mogla bit plodna 8)

MatMaj -> nosečnost po KT (26.7.2005 16:46:06)

Lep pozdrav!

Tudi mi smo po KT uspeli v drugo. Ni bilo problemov in zdaj smo presrečni. Odvisno je tudi katere KT si jemala. Srčno upam, da se nam boš po 3 mesecih pridružila kot :nosecka:. Do takrat pa samo pozitivno razmišljaj!!!

:sloncek::rozica::sloncek::rozica::sloncek:

LP

petra.horzi -> nosečnost po KT (26.7.2005 18:06:19)

oj
jz sm jemala KT tri leta, pa sm pol nehala
sm mislnla ene tri mesce ne zanosit, pa je "ratal" v prvo:)
kaj čmo sva bla preveč aktivna:)
pa sm zdej srečka :nosecka: že skor tri mesce
velik sreče
lp
petra

lenika -> nosečnost po KT (26.7.2005 20:08:38)

Kepica, jaz sem KT jemala 5 let in pred šestimi meseci sem jih prenehala jemat. Menstruacije imam od takrat nekje med 28. in 42. dnem. Na otročku pa začneva delat z mesecem avgustom, tako, da ti glede nosečnosti svoje izkušnje še ne morem posredovat, upam pa, da tako tebi kot meni čim prej rata.

tinaaja -> nosečnost po KT (26.7.2005 20:20:12)

Kepica, sva na istem.. jaz sem v 10ih letih jemanja sicer ene dvakrat nehala vmes za par mesecev, pa se ne spomnim, da bi imela kaj posebnih tezav. Zdaj tudi midva se paziva, ker sem prvi mesec brez KT. Sem sla pa za hec delat test glede ovulacije, ker je ze 14 dan po zadnji :hudicek:, ampak za sedaj ni se nic pokazalo - tudi drugih znakov ni :ups::zmeden: no ja, bomo pocakali, da pride :hudicek:
drzim pesti, da ti cim prej po pricetku dela na :duda: pokaze :modri::roza:

kepica -> nosečnost po KT (26.7.2005 21:22:48)

Hvala punce za vse vaše odgovore. Z veseljem se vam bom,upam da čimprej,pridružila na temle forumu. Le,da z eno razliko-2. noseča:) Sem že čist nestrpna in že komaj čakam,zato upam,da bom uspela počakat tele tri mesece,potem pa takoj v akcijo:sloncek: in upam,da vam kmalu sporočim veselo novico.

lp
kepica

katjandraž -> nosečnost po KT (26.7.2005 21:52:04)

Jaz sem jemala KT leto in pol, uspelo je že v drugem poskusu:nosecka:. Upam, da se nam kmalu pridružiš. Tudi jaz mam že enga mulčka doma, le da je malo starejši, bo čez dober mesec že triletnik. Joj, kok gre čas hitr.
Pa čestitke za obletnico (če sm prav vidla?!):bravo::bravo::bravo:
LP

kepica -> nosečnost po KT (26.7.2005 22:10:54)

Ja,katjandraž,sva z :love: kar nekaj časa premlevala,ali je že čas za še enega ali ne. Sem potem tudi na RR spraševala,kakšna razlika med otroki je najboljša.In seveda dobila tisoč in en odgovor:) in na koncu ogotovila,da to sploh ni pomembno. Nejc je zelo priden otrok in ko sva z :love: začela razmišljat o še enem :duda: sva se kar takoj odločila,da preneham s KT.In ni mi žal.Zdej sem že tko nestrpna kot kakšen majhen otrok. Zdej sem že začela s Tifolom. Nekaj je že, a ne:) Res,komaj čakam.Ko bosta pa :modri: pa seveda takoj sporočim. Upam,da čimprej:sloncek:

Pa hvala za čestitke.Sicer je že en mesec od obletnice,trakec pa še vedno kaže,kot bi bilo včeraj. Ne vem,kaj čaka:zmeden: Ja,21.junija je bilo dve leti:)

lp
kepica

Stran: [1]