Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: profesionalno fotografiranje v nosečnosti 26.8.2010 11:12:58
|
|
|
|
tinkatonka
|
Jaz sem se slikala, ampak ne v studiu, ampak v naravi - meni osebno je to bolj všeč. Slikal me je pa ta fotograf (klikni in te poveže). Lp Tina
|
|
RE: profesionalno fotografiranje v nosečnosti 26.8.2010 11:32:48
|
|
|
|
Čebel@
|
sem se in sicer v Domžalah
|
|
|
|
RE: profesionalno fotografiranje v nosečnosti 26.8.2010 13:25:27
|
|
|
|
5ra8
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Jaz sem se slikala, ampak ne v studiu, ampak v naravi - meni osebno je to bolj všeč. Slikal me je pa ta fotograf (klikni in te poveže). Lp Tina hudo...tko bi pa tud jst...vidm pa da je moj sodelavc gor, mislim njegove slike s poroke
|
|
RE: profesionalno fotografiranje v nosečnosti 26.8.2010 15:56:54
|
|
|
|
november2010
|
Ful hude fotke.... kolk pa je kej cena tega?
|
|
|
|
RE: profesionalno fotografiranje v nosečnosti 26.8.2010 17:21:31
|
|
|
|
Eruvande
|
Jaz se bom pa dala fotkat pri M2O. Delata sicer v timu, ona je vizazistka, on fotograf, tak da bojo verjetno še kake xtra fotke :) http://blog.m2o.si/ tole so njuna dela...sicer ni fotk nosečk, so pa druge, ki so mi huuude :) No, verjetno bi se dalo samo s fotografom tudi dogovorit... :) P.S. bom še počakala kak mesec, da bom s trebuhom bolj pri koncu :)
< Sporočilo je popravil Eruvande -- 26.8.2010 17:27:25 >
|
|
|
|
RE: profesionalno fotografiranje v nosečnosti 26.8.2010 17:31:24
|
|
|
|
petrca2507
|
Jaz sem se fotkala v Ljubljani. Nekaj mojih fotk je v albumu na tem forumu, vendar je dostopen le mojim prijateljem. Njegove fotke pa so na http://istockphoto.com/tomazl
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?