Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Slovenski top model 26.8.2010 12:16:11
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor pa tale je tut okej za videt: Že , če so retuširali obraz , bi lahko še desno koleno naravnali. šele sedaj sem opazila... o, mater, sej ji ga je res s pantov ruknilo
|
|
RE: Slovenski top model 26.8.2010 12:50:33
|
|
|
|
srki
|
Lejla ali pa Sara-Ana. Gledala ne bom.
|
|
|
|
RE: Slovenski top model 26.8.2010 16:50:17
|
|
|
|
CatJa
|
Meni je najbolj všeč Tina iz Velenja. Sicer se ne vidi dobro obraza, ima pa čudovito postavo in kul frizuro. Večina ostalih mi deluje čist ceneno, razen Martine mogoče. Kakšne so v resnici, se bom pustila presenetit
|
|
RE: Slovenski top model 26.8.2010 16:53:23
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Boste spremljale? Samo, če bo fotofiniš.
|
|
RE: Slovenski top model 26.8.2010 16:56:28
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor pa tale je tut okej za videt: Ta je pa meni podobna tisti Kubainovi ženi, kaj je že bila? Kourtney.... tista, odkačena...
|
|
RE: Slovenski top model 26.8.2010 17:28:10
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
courtney love
|
|
RE: Slovenski top model 26.8.2010 18:39:54
|
|
|
|
Urshy78
|
meni je pa lady gaga malo podobna..
|
|
RE: Slovenski top model 27.8.2010 7:31:55
|
|
|
|
ksenjak
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor pa tale je tut okej za videt: Meni je pa čisto LaToyi podobna, medtem ko mi Kamila izgleda kot Salome . Favoritke pa nimam, mogoče se mi na teh slikah še najbolj dopade Samanta. Ta je pa meni podobna tisti Kubainovi ženi, kaj je že bila? Kourtney.... tista, odkačena...
|
|
|
|
RE: Slovenski top model 27.8.2010 8:09:42
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAKICA2007 http://supermodel.si/ tole ni isto tekmovanje ane? majko mila... pa koliko takih tekmovanj bo Ne ne supermodel bo imel pop oz. brina tv (ta program bo namesto pika tv). Slovenski top model pa bo na tv3.
|
|
|
|
RE: Slovenski top model 27.8.2010 8:42:24
|
|
|
|
kalbo
|
Men gre po glavi, ko gledam tele top modele samo ena stvar...DEJTE JIM JEST
|
|
|
|
RE: Slovenski top model 27.8.2010 8:48:36
|
|
|
|
zvezdan
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Men gre po glavi, ko gledam tele top modele samo ena stvar...DEJTE JIM JEST ta blond je pa res podobna Courtney Love
|
|
RE: Slovenski top model 27.8.2010 13:43:38
|
|
|
|
alda
|
men pa unim dvojčicam Ollsen sicer pa res ni nobena lih za dol past ...za videt... in mogoče je res njihova lepota skrita globoko pod 10centimov pudra in ostale navlake
|
|
RE: Slovenski top model 27.8.2010 13:46:45
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
globoko pod 10centimov pudra in ostale navlakeuser posted image
|
|
RE: Slovenski top model 27.8.2010 13:50:56
|
|
|
|
TomTaylor
|
aha, zdaj torej razumem pojem "notranja lepota"
|
|
RE: Slovenski top model 27.8.2010 13:51:53
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor aha, zdaj torej razumem pojem "notranja lepota" a, daaaj nooooo!!!
|
|
RE: Slovenski top model 27.8.2010 14:15:21
|
|
|
|
ledenaa
|
kaj pa pričakujete? Itak da je vse zretuširano in z 20 kg šminke Ampak tako je ,ljudje to radi gledajo isto kot z tem tiborjem fotografom,češ kako uspešen je bla bla bla. majku mila koliko on retušira,pa saj za eno sliko rabi 10 ur Ampak to se prodaja,to ljudje radi gledajo,še sploh mladi.
|
|
|
|
RE: Slovenski top model 27.8.2010 14:17:31
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
on retušira,pa saj za eno sliko rabi 10 ur a se da s tem kj dost zasluzit? ker namrec jst to ZNAM!
|
|
RE: Slovenski top model 27.8.2010 14:21:41
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa Miška potem pa kar na delo.Poglej si njegova dela retuširanja. http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/foto-seksi-slovenke-mu-zaupajo.html cool. sam prvo si morm najdit kako tako sluzbo, kot jo ima kerensa
|
|
RE: Slovenski top model 27.8.2010 14:23:05
|
|
|
|
zvezdan
|
10 let nazaj ko sem bila še v manekenskih vodah (OMG 10 let nazaj!!! ) se ni nič retuširalo. Tak kot si bil si bil. Zdaj je pa obup s to tehniko....lahko je tudi vsak lep sam malo ga popraviš na računalniku
|
|
RE: Slovenski top model 27.8.2010 16:39:06
|
|
|
|
alda
|
miška pol pa lahk imaš ti "popolno preobrazbo" preko neta ma veš kolk klijentov bi mela? zamisli: ženitveni oglasi, pa razne reklame,.... je pa ena sodelavka iz Nemčije baje enkrat za eno reklamo "posodila" svoje dlani in prste, Ja čudno se sliši, ampak obraz naj bi bil od ene druge profi manekenke, dlani in prsti pa od nje in so zmontirali skupaj. So pa delali reklamo za eno kremo za roke..,. tako da imamo vse možnosti bit miss , pa če treba Wc papirja, al pa ležanja na kavču jaz bi ziher lahk bla miss pečenih svinjskih reber lahk jih jem in pripravim na ogromno načinov retuširanje in montaža pa bi naredila svoje in jaz bi bila ohh in sploh z pečenimi rebrci v ostih in mast bi se mi zedila po bradi!!
< Sporočilo je popravil alda -- 27.8.2010 16:40:48 >
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?