Ljubljana-split (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

NINA1 -> Ljubljana-split (26.7.2005 12:16:03)

ojla,
katera cesta je najboljša do splita?
hvala

Še malo pa gremo na :morje:. jupi :sloncek:

zoya_ -> Ljubljana-split (26.7.2005 12:21:17)

Glede na to, da so Hrvatje tolk stupid, da so naredili samo enocevne predore in da so sedaj več kot 20 kilometrske kolone pred predori, ti svetujem, da greš kar po tastari, čez celino, smer Zagreb - Karlovac - Knin - Split.... Mi smo šli enkrat na brač ob 12h zvečer, pa smo bili ob pol 8h zjutra že v apartmaju na Bolu ;)

hati -> Ljubljana-split (26.7.2005 12:27:01)

Jaz ti priporočam, da greste preko mejnega prehoda Jelšane ( ljubljana-postojna-ilirska bistrica-jelšane) po avtocesti do zadnjega izvoza, mislim da je Grobnik. Potem se spustite dol in pridete v Crikvenici ven. Potujete do Senja po Jadranski magistrali. V Senju takoj za benzinsko INA zavijete levo in se peljete enih 20 km ( ovinkasta cesta) do avtoceste. Potem pa direkt do Splita. Cena avtoceste Senj-Split je 104 kune. Še prej je do Reke 5 kun in tam na izhodu se mi zdi da še 7 kun. Skratka midva sva porabila Senj-Split dve uri pa pol. Pa sva se vmes še vstavla enkrat. Priporočam da se izognete soboti, če se le da, ker je gužva. Če pa imate menjavo v soboto, odpotujte že zelo zgodaj. Najbolje ob kaki 23 iz ljubljane. Upam, da sem ti kaj pomagala. Prijeten dopust želim.
pozdravček

darjatimci -> Ljubljana-split (26.7.2005 12:54:53)

Pozdrav,še ena sveža z dopusta razočarana nad HR avtocestami,res se nismo peljali že kakšna štiri leta,ampak pravi kaos,kolone so pa zato ker je slabo označeno sploh nazaj proti SLO,enostavno se folk mora pred križišči ustavljati in gledati na table,pa potem tam motovilimo,levo- desno,čakanje v predoru,mislim šit.:zmeden2:

SašaR -> Ljubljana-split (26.7.2005 13:18:44)

Ja kar se označb tiče je pa res kriza!
Če boste šli nekaj časa po avtocesti, bodite previdni kje boste šli dol iz nje in na tastaro, ker je vse zelo slabo označeno! Oni očitno raje vidijo da bi šli vsi samo po avtocestah.

Stran: [1]