ovulacija (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

čiška -> ovulacija (26.7.2005 12:02:06)

Živio!Ovulacijo sem imela 21.07.to vem zato, ker sem bila glih tisti dan pri ginekologu.Zdej pa imam od takrat naprej ,skoz bolečine kot pri ovulaciji ,to se pravi že ene 5 dni.Do zdaj se mi to še ni zgodilo.Vem ,da mi ne morete odgovort kaj je z mano ,ampak me zanima, če je že katera imela bolečine ,kar non stop po ovulaciji???!!!Ali je možno kakšno vnetje ,kljub temu, da nimam nobenega izcedka?Mogoče je pa to posledica endometrioze, čeprav sem bila operirana aprila.Vesela bom vseh domnevanj:):):):)Hvala ta odgovore!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

baguSka -> ovulacija (26.7.2005 12:07:49)

Ja mene skoz boli pa tud ne vem zakaj!?:ups:

čiška -> ovulacija (26.7.2005 12:16:30)

Pismu ,jest bom celo znanstveno fantastiko nardila iz neplodnosti,plodnosti,sexa,bolečin,klomifena,operacij,psihe,ovulacij itd.................Enkrat bo tudi za nas sonce posijal ni hudič!

IrenaO. -> ovulacija (26.7.2005 12:21:49)

Čiška blizu sva si, jaz sem imela ovulacijo 23,ampak me je samo naslednji dan malo zašpikalo v jajčnikih, tako da ti ne znam pomagati,mogoče se pa pripravlja pri tebi na kakšno vgnezditev,nikoli ne veš,srečno:)

tempelj -> ovulacija (26.7.2005 12:43:49)

Čička tudi jaz sem ti nekako blizu z O, samo pri meni se pa zdej dogaja, da me sploh nič ne boli, ne joškice, ne maternica, skratka nič. Ker greva z mojim na dopust, me prav firbec matra, če ni slučajno kej ratal :). Bil bi že čas! Najboljš, da kr seboj vzamem testerje za ugotavljanje :modri::roza:, ne pričakujem je 1.8.
Če bi bilo s teboj kaj narobe, bi to tvoj ginekolog itak ugotovil, tako da se pomoje nimaš kaj bati.

Nataša31 -> ovulacija (26.7.2005 13:04:14)

Ojla!

Tudi mene non stop boli spodnji del trebuha že od ovulacije (sem imela od 21.7-23.7; tam nekje), ne čakam :hudicek: v torek 2.8.!

Stran: [1]