kdaj narediti test? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Irisa -> kdaj narediti test? (27.7.2005 23:35:27)

Čestitam,trnuljčica
Vidiš, da je šlo.Mislim, da sva datumsko zelo skupaj. Jaz sem danes ravno 4 tedne noseča. Upajva,da bova lepo napredovali in da bo vse v redu. Glede kajenja pa ti priporočam, da res čim prej nehaš.Mogoče imaš sedaj možnost, da to razvado sploh opustiš. Potrudi se.
Lp,od Irise, ki ima pdp 4.4.2006

Lorena -> kdaj narediti test? (28.7.2005 7:54:40)

hvala za čestitke!

Ja, res sva blizu. Jaz naj bi imela pdp 3.4.06.Ne vem točno, kako se izračuna, tako mi izpiše tukaj na ringaraja.net. Zadnjo M sem imela 26.junija, ampak imam ciklus od 29 -32 dni. :zmeden:Se ne to ugotovi na G pregledu šele čez nekaj časa?

Drugače sem pa neverjetno tečna in sitna, moj se mi kar smili,ampak vse razume,ker je zelo zelo srečen. Zjutraj se na primer zbudim dobre volje in vesela, čez dan sem pa kot vreme. En čas kar jočem, potem mi je spet zelo lepo ker sem noseča,ne morem opisat. Upam da bo tega kmalu konec,ker grem že sama sebi na živce.
P.S. Pravijo,da nima štorklja nič pri tem... A verjamete, da so me včeraj sosedje vprašali,če je kaj prinesla, ker so jo dopoldne videli sedeti na strehi najine hiše...? :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]