|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
26.8.2010 21:05:28   
nikolet
grem počivat, jutri je nov dan, novo upanje, vse novo.... upam da bo boljši kot današnji....

nočko

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 76
26.8.2010 21:10:02   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: nikolet

evo dan v enem k.... tašča spet zbolela... mož pa v urgenci in zdej je še dol ustaluser posted image user posted image najraje bi jokala, se drla, tolkla, pa ne smemuser posted image , vsi od mene nekaj pričakujejo jz bi pa sam jokala....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in za tvoje. Kaj pa je možu?

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 77
26.8.2010 21:13:00   
Leela
smo bili v izoli. Je bilo super. V soboto imajo ribiško noč, če bo katera tam.

Škoda za nedeljo,  Kam se bomo pa zdaj dal ?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 78
26.8.2010 21:22:45   
majana79

joj, jaz sem pa prebrala da je mož peljal taščo na urgenco user posted image

nikolet, še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za moža, upam da ni kaj hujšega

a je v LJ na urgenci? če bosta kaj rabila sporoči

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 79
26.8.2010 21:38:21   
Dudica1
Ja jaz si tud mislim da je mož peljal taščo...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 80
26.8.2010 21:38:57   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

smo bili v izoli. Je bilo super. V soboto imajo ribiško noč, če bo katera tam.

Škoda za nedeljo,  Kam se bomo pa zdaj dal ?

in kaj se dogaja na ribiški noči...nisem še slišala

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 81
26.8.2010 21:40:50   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

joj, jaz sem pa prebrala da je mož peljal taščo na urgenco user posted image

nikolet, še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za moža, upam da ni kaj hujšega

a je v LJ na urgenci? če bosta kaj rabila sporoči

ja v LJ je? mah sej ni tojk hudga sam šok je šok.... prste si je porezu oz ne čist porezu, sam k sem jz tistu vidla sem misenla da bom kar .... ne vem kaj... pa moraš bit močen zarad otrok, jz pa čist v šoku... pol pa še tašča k je slišala je skor omedlela pa čist prez moči je.... uglavnem cela drama... jz pa čist v šoku, še dojela nisem k pride tast rz ljubljane pa reče da bo mož dol ustal k ga morjo upererat... zdej sem pa čist zmedena .... kako upererat če ni velik porezan.... skrbi me ... pa v šoku sm... ne dojemam.... uglavnem grem k otrokom k mi jokata

papa

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 82
26.8.2010 21:43:07   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Ja jaz si tud mislim da je mož peljal taščo...

ne ni mož peljal taščo...
tašča je doma
tast je peljal moža...

tašča gre jutri v LJ...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 83
26.8.2010 21:43:57   
nikolet
nč zdej sem se umerila in grem spat....

zdej pa res nočko...

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 84
26.8.2010 21:46:46   
Anonimen
Nikolet pikepoke za tvojga... Ampak mogoče res ni hodga, ampak šivajo pa zlo hitr... In pol če ni tešč, lahko čakajo, da mine tok in tok časa in bla bla bla... Sej bo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pejdi ajat!!!

Dober večer ostalim... Sem vidla da je blo mal pestro danes tukaj user posted image Mi smo imeli pa pestro v službi... Polna luna zgleda... Sami neki hudi pacienti hodjo user posted image

(odgovor članu nikolet)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
26.8.2010 21:47:07   
Dudica1
Uf to je dost hudo če si prste,no upam da vseen ni velik ampak če ga bodo operirali potem ni malo,če se kaj zastopim.user posted image user posted image user posted image

Mene tud stalno skrbi da si jih ne bi moj v službi,ker je mizar...dost si jih je tam že tko da...

Tavelik je bil dons tolk tečen,da mi je vse živce kar jih mam požrl tko da kolk jih je še za jutri ostal bomo vidli user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 86
26.8.2010 21:50:46   
majana79
nikolet, držim pesti da bo vse ok user posted image

samo mora bit res luna... naš J. spi že od 6, prejle se je zbudil za flaško pa previla sva ga

ima pa že od včeraj ponoči bolj suho pleničko kot ponavadi user posted image prej jo je imel gor od 3 popoldne pa ne vem če je imela en deci vode notr... in zdej me bo spet skbelo da ni kaj bolan user posted image

grem jaz tudi v mižale

upam da bo jutri boljše in lepše jutro

nočko!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 87
27.8.2010 1:08:41   
ivanamdb
frajle!
sam na hitr pokukam.
uf nikolet veliko user posted image user posted image user posted image ma saj vse bo fajn, in normalno je da sok in da ti gre na jok, cist normalno! daj saj bo!!!!! trust me!

kat - res skoda! jaz sm ze bila tolk fous ker sm si mislila - jaz sm na drugem koncu europe, one pa na piknik....res skoda! pa res, saj si super "event coordinator", lahk bi bla lepa karijera!

drugac punce, sam na hitr, ker jutr je last day v rudniku user posted image user posted image user posted image ne vem ce bom imela kaj cajta jutr se oglasit.
vse je ze v avtu, jutr sam se grem ta zadnji dan naredit in potem smer trajekt proti angliji! moj pride v anglijo v soboto, in bova naprej proti svabiji v nedeljo....in potem...tam ponedeljka se spet slisimo.
lepo se imejte!
nocko in pa pa

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 88
27.8.2010 5:28:38   
Blueeyes
Katmat smotka... sem ti rekla da mi še TRR še enkrat napiš da ne bom brskala po RR-ju za tvoj račun.. Ja ni mi preostal druzga k da ob 5h brskam po netu :)

Glihkar sem ti nakazala keš... Pa še za vse ostale k bi nakazale pa ne vejo kam.. Spodaj je TRR

user posted image

Dolenja vas pri cerknici-Farbarjev kozolec

29.8.2010

- KatMat banda
- Flaska in banda
- Dudica family
- Petrazg family
- Maja 1488 family
- Ledenka family (tudi možek,ki bo delu družbo ostalim možekom)
- Leela family
- K.tja family (10% možnosti, da pridemo ... zaradi morja)
- Lake family
- Tanja family
- Blueeyes family
- Šivilja 1/2 family
- christiana und family
- zoja10 und family
- tubby family

Pobiramo po 25 EUR.....v slucaju ce kaj ostane bomo porabile pri kaksnem kosilcu

trr: si56 0202 9365 0508 772

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 89
27.8.2010 6:14:43   
nikolet
hvala punce za spodbudne besede, sem in jih res potrebujem, ker tole pa nobenmu ne prvošem, tale strah....

hvala za pikepoke

zdej pa šibam delat, če bom ploh lahko...

papa

< Sporočilo je popravil nikolet -- 27.8.2010 6:15:35 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 90
27.8.2010 7:20:48   
Blueeyes
No dudi še dobr da si mi vsaj ti po sms sporočila da piknik odpade...

Katmat ti maš pa vseeno dons nakazan denar .. Glede na to da je odpovedan piknik - a je pol čist skenslan al samo prestavljen?? Če je prestavljen, mi Katmat ne vračaj denarja - samo en pozabi pol do takrat da sem ti jaz že dala :)

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 91
27.8.2010 7:31:30   
majana79
Jutro!

Petek!!!! user posted image user posted image

ivana, te čakamo da se spet kaj javiš! user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 92
27.8.2010 7:52:36   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes
Glede na to da je odpovedan piknik - a je pol čist skenslan al samo prestavljen?? Če je prestavljen, mi Katmat ne vračaj denarja - samo en pozabi pol do takrat da sem ti jaz že dala :)

Jaz bi si tudi tako želela. Da se samo prestavi. In Blue, brez izgovorov! user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 93
27.8.2010 8:04:02   
Anonimen
br jutr user posted image user posted image user posted image   Sm se čist gorenjskega naglasa navlekla, k sem s temi sodelavkami taka čvekica user posted image

Ivana fanj potujte... Mate pa pestro... A pri vas je to standard? user posted image

Nikolet čakamo na pročilo kako je z možekom... Upam da bolje user posted image

Majana - AMEN! Petek je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostalim pa prelep zadnji poletni dan. Pravijo, da sledi samo še indijansko poletje, ki naj bi prinesel temperature do max. 25 stopinj user posted image user posted image user posted image JUPIII!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 94
27.8.2010 8:11:24   
majana79
živček, 25 je za september idealno, tko da če bo res, bo super user posted image user posted image

lačna! grem oropat pekarno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 95
27.8.2010 8:13:29   
Anonimen
mmmmmmmm JST TUT!!! user posted image user posted image user posted image Pa ni pekarne v bližini user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
27.8.2010 8:18:24   
majana79
ma dej, to je itak sam potuha, pol se pa čudim, ko vzhajam user posted image

boljše da je nimate user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 97
27.8.2010 8:57:09   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

No dudi še dobr da si mi vsaj ti po sms sporočila da piknik odpade...

Katmat ti maš pa vseeno dons nakazan denar .. Glede na to da je odpovedan piknik - a je pol čist skenslan al samo prestavljen?? Če je prestavljen, mi Katmat ne vračaj denarja - samo en pozabi pol do takrat da sem ti jaz že dala :)

ni kaj se mi je zdelo da ne moreš vedit ker si tko napisala da si nakazala denar.

Jaz bi tud rada vidla da prestavimo in kdor pride pride

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 98
27.8.2010 9:13:42   
maja1488
Jutro!

Nikolet user posted image user posted image user posted image user posted image

leela, mi bomo Mašunovali ta vikend, če boste kej okoli.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 99
27.8.2010 9:19:17   
PapuaNG
jutro,

dans je bila pa noč s prekinitvami, spet. Bo že. Še zadnji dan v službi, pol pa vikeeeend user posted image Pa še kolegica rojstni dan praznuje danes, tko da gremo mal ven, moj bo pa malega merkal. Moram dans med malco še po potrdilo k P glede alergije na mleko za vrtec. Ni blo dost, da sm napisala, da je alergičen...mora P. Kr neki.

Nikolet, upam, da je s tvojim vse ok in da so prstki spet 'na broju' user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?