šivilja -> RE: Z-majčki 2009 - 2.del (26.8.2010 19:30:24)
|
Evo mene iz dveh ur mučenja - sem šla z mami v Emporium hlače kupovat. Kolk jaz sovražim nakupovanje, sploh pa oblek. Pa vsa tista ogledala, pa vse povsod nekaj vleče in je preozko. Ma, se čudim, da me ne kličejo Ganga. Sem sicer kupla 4 pare hlač, ma so vse z rezervo oz. z mislijo, da bom naslednje poletje bolj suha, za silo se pa tudi zdaj notri zapakiram (pa dolgo majico čez). Mi jih je bilo škoda tam pustit, ker so zelo pocenjene. Nekaj dobrega je pa mogoče vseeno pustil ta izlet - od danes sem uradno na dieti. Ker kar je preveč je pa preveč. Možev komentar ob tem, da hujšam- ato si mogla it v Emporium, da to pogruntaš (da si debela namreč)? Torej zame nič več pivičk, lučk, čokolad, sendvičev in podobno za večerjo. Začela bom tukaj, pa v službo se pridno vozim s kolesom. Ostale obroke bom zaenkrat samo rahlo omejila. Če pa ne bo učinka bo treba pa še bolj drastično. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Kati - te popolnoma razumem. Sem ravno zadnjič govorila mojemu, da si dobra, da se kaj takega sploh lotiš. Podatke ti bom poslala malo kasneje, zdaj rihtam otroke. Oz. - a boš naročila potem tičino še zame? Ker potem lahko takrat poračunava, da ne boš zalagala. Kaj praviš? ookk lahko...evo da ne bos mislila da te bom naokol prnesla... http://www.rams.si/trgovina/kosarica.php?&i=77 35,28 eu na pol....ostalo dobis nakazano nazaj..... še povej za kdaj jo narocim.... Joj Kati, sej vem, da me ne boš. Sem že enkrat sama gledala po tej trgovini. Ja, jaz mislim, da bi naslednji vikend (se pravi okrog 4. septembra) že mogla mer narejeno tortico, torej bi maso rabila naslednji teden. A je to zate prezgodaj? Hja, podatkov o TRR pa spet nimam tukaj, ker dajem H. spat.
|
|
|
|