ivanamdb -> RE: Z-majčki 206809 - 2.del (16.11.2010 21:52:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela ne, ne je ta kelnar res ful prijazen. Ima otroke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. že dolgo nazaj smo šli z L. na pico v epic, je bil star kakšni 2,5 leti. Potem pridemo po par mesecih spet in mu je prinesel tako majhno baterijco, ki jo je prvič L. pozabil. sem bila čist presenečena. Sicer pa res ne vem kaj delajo filozofijo iz teh otrok. pač morjo bit, težko se jim kaj dopove, jih je treba pač vzgojiti najprej kar pa traja ane. Whatever naj imajo veselje. Sicer se strinjam, da so eni otroci res nevzgojeni ampak taki so tudi njihovi starši. Takšni ljudje kot si napisala pa sploh ne prenesejo nobenega otroka. Nimaš kaj je je ta kelnar je res fajn, ma vsi so prijazni v krasu. jp, to o vzgoji se strinjam, mislim, ok tud jst nisem bla miss perfect ko sem bla majhna, sem bla taka primadonna, ampak ko smo sli na kaksno vecerjo sem se znala vedet. vem da je zdaj taka faza da je D trmasta, in da ne razume vse, ampak na meni je da vztrajam in jo vzgojim. seveda ce kaj narobe naredi se opravicim! men tud gredo na zivce taki starsi (ne otroki) ki pustijo da otroci divjajo in jim nic ne recejo.
|
|
|
|