PapuaNG -> RE: Z-majčki 206809 - 2.del (15.11.2010 12:30:39)
|
eelyy, pri nas, ko je bil prvič pri zobarju, ga je moj držal v naročju pa mu je sam na hitro malo pogledala zobke (kokr jih je blo ). Ni nič kaj dosti šarila. Naš se itak takoj dere, če mu hočeš kaj po ustih stikat. Drugače pa jantarjeva ogrlica pri nas sploh ne pride več v poštev, si jo je začel takoj dol vlečt že neki časa nazaj, tko da zdej čaka na novega kandidata Aja, sem se spomnila, da imamo nov zobek Mislim, da je petka, nisem uspela dobro pogledati. Pa v vrtcu ga je vzgojiteljica ful pohvalila, kok je priden in neproblematičen Za spanje bom pa kmalu lahko knjigo napisala. Hkrati pa upam, da bo drugi otrok (ko bo, če bo) več in bolje spal kot prvi. Ubistvu je bilo pri nas tudi prvo leto kar mirno, v primerjavi z zdaj. Prej sem ga zvečer samo položila v posteljo, se je obrnil na bok in zaspal. Zdej pa najprej kakih 10-15 minut motovili po postelji, se postavlja na glavo, obrača na levo, pa na desno, pa na hrbet, pa na trebuh, pol se počasi umiri, nekaj časa še gleda (čeprav komaj drži oči odprte) in končno zaspi. Do prvega, drugega, tretjega, iks...bujenja....Ampak sem se kar že nekako privadila oz. sprijaznila, da pač nimam idealnega otroka. Upam, da bo vsaj pameten in lep [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Edino, kar me mori, je to, da se zarad tega zbujanja manj odločam za kakšno potovanje itd., ker mi je cela muka nekam it, ker mali že itak zarad spremembe še slabše spi. Mah, bo bolje nekoč...koalči, kdaj se je pa pri vas poštimalo stanje?
|
|
|
|