PapuaNG -> RE: Z-majčki 206809 - 2.del (6.11.2010 7:37:59)
|
jutro, spali smo, še kar. Od treh skupaj z mulčkom. Tudi prav. Sem pa že pred deveto zaspala na kavču in se enrkat vmes prestavila v svojo posteljo, tako da vsaj naspana sem kokr tok. Smo šli včeraj malo v tivoli na igrišče, potem pa še v btc nekaj stvari kupit, vse skupaj nič. Pa v meka [sm=jezicek.gif] Sem si privoščila krompirček in sladoled, njami [sm=smiley1.gif] Danes pa na tržnico pa na vikend k mojim, bomo listje grabili baje. Moj ima sestanek dopoldne, jst bom pa ta čas pomoje do tržnice skočila z mulcem, tko da gremo potem lahko čim prej na vikend. Zvečer pa pripravljamo surprise party za enega prijatelja, je imel par dni nazaj rojstni dan in je čist brez keša trenutno, tko da mu bomo mi pripravili majhno presenečenje [sm=smiley1.gif] Pomoje bo to prva taka zabava, tako da bo zihr zanimivo. Družba je pa itak fajn [sm=smiley1.gif] Kdaj bo pa meni kdo pripravil tako presenečenje? [sm=jezicek.gif] Zgleda nisem dost priljubljena [sm=jezicek.gif] a je kdo slišal petrozg? Kako je s tamalim?
|
|
|
|