eelyy -> RE: Z-majčki 206809 - 2.del (19.10.2010 21:21:55)
|
Čer! Sem se lihkar usedla,sem L. okopala moj je pa T. ene cunje obešala druge dala prati mah dela kokr češ[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. V vrtcu jih previjejo 3krat pa potrebi večkrat(mi prinesemo le pleničke s sabo in kremo če je nujno kakšna za občutljivo kožo).Sadje sem vidla,da imajo v kosih na krožniku,nemoti me nič....le srčno upam da ima od hrane drisko ne pa od nervoze(mam pa občutek,da je to vseno domotožje),ker zadnič ko sem prišla po njega so bili vsi otročki skupaj okoli vzgojiteljce T. pa je sedel v bližini njih in se igral z igračami..že tko je komaj pred tednom pristopil k mizi ponavadi je bolj tko jedel v stoje...oh te otroci koliko skrbi že sedaj? Jutri ga bom doma pustila je tko lepo ko se crkljamo in skupaj igramo. šivilja;Možno da je tudi zaradi L. sam pa neverjamem,ker on kaže vse lepe znake do nje(vedno ji da ljubčka,jo boža za rokico nogico,ko premika roke je tok vesel se smeji na naglas,ko ji duda pade vedno pobere in mi vrne). kolacek:upam,da ti bo jutri dan bolj namenjen dudi;a si začela že delat in kako je?
|
|
|
|