šivilja -> RE: Z-majčki 206809 - 2.del (16.10.2010 20:21:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 šivilja, smo ti misli pripeljat paket, ampak nočem riskirat preveč vožnje po lj, ker je preveč bremzanja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] če bo šel moj vsaj po kruh, ti bomo dostavili, če ne pa naslednji teden MOgoče pa jaz jutri en krog naredim do vas - da grem malo ven iz bajte. Ker očitno bom od ponedeljka spet samo med štirimi stenami - H. ni še niti približno dobra - gorzno kašlja, je nerazpoložena, slabo je... Če ne bom spet pol dneva hvatala bacilov po ZD. He. je že bolje, ne pa še čisto. K. boli grlo in nekaj kašlja. Jutri bi šel pa na Jakoba, ker so rekli na TV, da bo sneg do 800m in Jakob je tam nekje (to on trdi, jaz nimam pojma). Nekaj sem spekla, da malo diši pri hiši. Jutri pa bom poskusila malo okrasit steno v bodoči otroški sobici. Uh, pa otroških oblek sem se lotila - presortirala in pospravila štiri tavelike škatle (od internetne Mercator trgovine). Saj je fajn, da ni treba vsega kupovat, samo dela je pa ogromno. Majana - jaz sem kupila rabljene pralne plenice, pa ti niti približno ne znam povedat koliko je spustila ceno - so bile pa tudi samo oprane in nikoli rabljene.
|
|
|
|