|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
30.8.2010 10:15:25   
maja1488
Jutro!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 251
30.8.2010 10:18:43   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

koalka, a si ti doma danes al maš tut neproduktiven dan v službi? user posted image

delam na daljavo user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 252
30.8.2010 10:24:49   
Dudica1
maja dober dan user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 253
30.8.2010 10:28:21   
tubby
Dobro jutro, M pa lahko noč user posted image že spi user posted image

m je že skor čist ok, samo še 2 pikice okrog ust, je pa že vse kar vidi, ojoj kar je na mizi vse hoče!

betty.ford welcome back user posted image kje ste bli na Lošinju? Tja bi šla takoj, meni je tam zakon
titleAndStar(17,0,0,false,"","

ledenka kašen pa je izpuščaj? Morda gre za AD T ga ima večkrat zadaj na ritki, lahko poiskusiš tudi s Tea tree če imaš, ta zelo ublaži vsako srbenje

Čarobni dan T in ati sta zeloooooo uživala user posted image

Flaska lepo te je blo srečatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 254
30.8.2010 10:31:45   
petrazg
oj... dobro jutro...

Mali je zaspal, upam da sosedi ne začnejo sosedi ropotat... so se preselili in itak, da morajo zrihtat...

Betka... itak, da sem za kofe... dej me poklič ali pa mi na zs številko spust... Sem telefon menjala in je nakej številk izpuhtelo neznano kam...

Šivilja... a ti si ta teden doma?

Flaska a se nam pridružiš v Šiški na eni kavici?

Jaz sem ta teden še doma, v ponedeljek greva pa z mojo mamo bibico v bolnico. Potem pa nekaj časa ne vem kako bo...user posted image

Kar se pa tiče vrtca... mi bomo imeli po moje full probleme, ker je L. zelo navezan name in bo sedaj , ko bova skupaj v bolnico to še huje in pričakujem nekaj joka in problemov. Sicer sedaj nekak hudo ni, lahko prespi pri babici in dediju brez problemov, samo mene ne sme biti v bližini...

< Sporočilo je popravil petrazg -- 30.8.2010 10:40:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 255
30.8.2010 10:49:17   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

maja dober dan user posted image

A je že dan...nekam turobno je zunej in v noge me zebe.
Tudi M sem dala v vrtec v sandalih, pa vidim, da bi blo za čevlje glih taman. Ah...kdo je vedu, da je tko mraz.

Z je še vedno ful prehlajena, vročine HB nima več.

Včerajšnji dan preživeli...midve z M sva šli na kosilo z mojimi, moj in Z sta pa doma ostala.

Betka...pa tko si se trudila, da si nabrala dosti postoj s prejšnjim nickom user posted image user posted image  zdej boš mogla vse notr prnest.

Nikolet...user posted image

Ledenka...možno da je res kak AD. Upam, da vam čimorej mine.

Kaj sm pozabla...nevem, se bom spomnila.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 256
30.8.2010 10:56:51   
PapuaNG
No, sm klicala v ZD in je rekla sestra, da kao od reakcije ne more bit, ker naj bi po novem cepivu prišlo do reakcije v največ dveh dneh. Zgleda P ni na tekočem in je še pri starem cepivu user posted image Je pa rekla, da če ni slaboten, naj ga ne vozimo v ZD. Se men tut brezveze zdi gor pa dol ga fjakat. Sem pa tut z dopustom uredila, da ni panike, če ga prestavim za kak dan ali dva. Je šefica po enem letu porodniške spet nazaj, tako da šele zdaj začenjamo delat user posted image Je blo polno enega smeha danes, jst pa zaspana za tri...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 257
30.8.2010 10:57:08   
petrazg
Maja nogavičke gor... user posted image

Evo... zmenjeno za jutri,. da se dobimo ob 11 v Mečkatorju... Katarina potrjena, Beti je tudi rekla, da ima čas user posted image ... A pride še katera?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 258
30.8.2010 10:58:14   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

No, sm klicala v ZD in je rekla sestra, da kao od reakcije ne more bit, ker naj bi po novem cepivu prišlo do reakcije v največ dveh dneh. Zgleda P ni na tekočem in je še pri starem cepivu user posted image Je pa rekla, da če ni slaboten, naj ga ne vozimo v ZD. Se men tut brezveze zdi gor pa dol ga fjakat. Sem pa tut z dopustom uredila, da ni panike, če ga prestavim za kak dan ali dva. Je šefica po enem letu porodniške spet nazaj, tako da šele zdaj začenjamo delat user posted image Je blo polno enega smeha danes, jst pa zaspana za tri...

Papua kaj , če so mogoče pa samo zobki?

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 259
30.8.2010 11:02:40   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

PA a ni mal previsoka vročina za zobke.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 260
30.8.2010 11:05:42   
tubby

Maja nogavičke gor... user posted image

Evo... zmenjeno za jutri,. da se dobimo ob 11 v Mečkatorju... Katarina potrjena, Beti je tudi rekla, da ima čas user posted image ... A pride še katera?

z veseljem samo ne vem a že smeva al ne? user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 261
30.8.2010 11:09:20   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Ja, kaj pa vem... Samo, je napisala, da mu nič drugega ni... user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 262
30.8.2010 11:12:51   
PapuaNG
ja, pravijo, da ne more bit tko visoka vročina od zobkov. Slini se sicer ful (kavč bo sam še za stran vržt po dveh otrocih aghhahahha), ampak ni nič videt, da bi kej ven prihajalo. Sam vročina je res visoka, počutje pa relativno ok, apetit tut skoraj normalen. Vročina mu po calpolu sicer malo pade, ampak prav dosti pa ne (po občutku, mu niti ne merim skos). No, bomo videli, kako bo danes...moram malo poklicat, da preverim, če sta še živa z mojim user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 263
30.8.2010 11:15:44   
petrazg
Ali pa samo kakšno virozo preboleva oz. se bori z njo... Pikepoke za S.user posted image user posted image user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 264
30.8.2010 11:23:27   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Ja, kaj pa vem... Samo, je napisala, da mu nič drugega ni... user posted image

Z je bla pri peti al šesti taka. Pol čez ene 3 dni so pike vn udarile. Prej je bla pa normalna. Nič smrkanja al kej.

Nimam nogavičk s sabo. Sej grem kmal domov, pa si bim obula.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 265
30.8.2010 11:40:41   
Dudica1
a je katera včlanjena v Avon?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 266
30.8.2010 11:41:01   
FLASK_A
Flaska a se nam pridružiš v Šiški na eni kavici?

Joj, hvala, zdej sem pa že z našimi zmenjena in grem tja... Lepo se imejte!

Pa upam da bodo travme z vrtcem, bolnico hitro mimouser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 267
30.8.2010 11:42:03   
FLASK_A

Zakon! Dejte me še spomnit, aprav user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 268
30.8.2010 11:48:47   
KatMat
vprašanje.....
zakaj sem dobila odlocbo za znizano placilo vrtca samo za 3 mesece?? a je treba pol spet oddat?

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 269
30.8.2010 11:55:36   
Dudica1
jaz sem že čist zmešana od teh odločbuser posted image ,kmal sploh ne bom več vedla kdaj moram kaj dat...
men ni blo treba zdej oddajat kao ker mam Maja brezplačno...tako da za T. bodo pa že poslali kdaj je treba dat,ker pošljejo

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 270
30.8.2010 11:59:52   
betty.ford
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

vprašanje.....
zakaj sem dobila odlocbo za znizano placilo vrtca samo za 3 mesece?? a je treba pol spet oddat?

ja. novembra boš ponovno oddala za leto 2011. ta odločba, ki si jo prejela, velja samo za leto 2010.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 271
30.8.2010 12:02:30   
betty.ford
men ni blo treba zdej oddajat kao ker mam Maja brezplačno...tako da za T. bodo pa že poslali kdaj je treba dat,ker pošljejo

za malega sem oddala prvo stran prošnje, toliko, da ga imajo v evidenci kot drugega otroka.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 272
30.8.2010 12:04:47   
betty.ford
Betka...pa tko si se trudila, da si nabrala dosti postoj s prejšnjim nickom zdej boš mogla vse notr prnest.

neeee,... zdaj sem ozdravljena. mi ni več do zvezdicuser posted image

z današnjo kavico ni bilo nič, bo pa jutrišnja toliko boljša!user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 273
30.8.2010 12:05:47   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford

za malega sem oddala prvo stran prošnje, toliko, da ga imajo v evidenci kot drugega otroka.

a nisi oddala vloge za oprostitev plačila za drugega in nadaljne otroke?
jaz sem mogla to oddat in pol ga majo avtomatsko notr in ni treba znižanega oddat

Neposredna povezava do sporočila: 274
30.8.2010 12:06:51   
KatMat
ja pismu...jest sem mislila da to za celo solsko leto velja

Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?