ivanamdb -> RE: Z-majčki 2009 - 2.del (10.10.2010 16:47:39)
|
A lahk mal brundam….uf....mojega mi je res dost. On ga sam pi@@@. Mislim, utrujena sm, mislim da me nekaj prehlada ze vrti, te zadnje dve noci je bil “Guantanamo”, tamala se vsako urco dve budila in nekaj jokcala....tko da mi se spi za pop@@@. Cez dan je na spidu, tud ce greve na sprehod (brez vozicka), doma ima tolk energije za znoret. Moje zivljenje je trenutno samo – 24 okrog D, prevajanje, in edine “meaninful conversations” so o tem kaj je jedla, kolk je pokakala in kaj dela....drugo pa nc… ker “tatata, mamama, dadada” zihr ni conversation!...moj medtem gre na opero, pa na pizzo s sodelavci, pa levo in desno. Ja vem da je sam v nemciji. Ja, ne vem kaj jaz hocem. Problem mojega je “katero kravato oblecem za na opero”....ma v 3 PM…. Sh@t...jaz eno knjigo nisem se prebrala v enem letu, ne vem kateri filmi so, ne vem kaj se sploh okrog mene dogaja, in ti mene vprasas katero kravato naj bi…..ma v 3 !!!!! jaz bi tudi rada kam sla na 5 min brez mislit o D, o tem kaj kuhat, kako je stanovanje kot Beirut, kolk je za likat……in potem mi rece…jah, kaj bi ti zdaj, ne morem jz nc….ma ves kaj….dost mi je vsega. Edino kaj potem rece je “ja poklic svojo teto” haahhaha mislim, ja, ce je to vic, je res brezveze. Jaz ne rabim da bi kdor pomaga…rabim 5 min pauze, brez da bi mislila o temu kaj MORAM delat/kuhat/zrihtat/ipd in brez da je okrog mene ena mala bestijica ki non-stop krici kot hudic. ja ker ti si mama, in potem je vse to tvoja dolznost, a ne?!? tud ko smo sle s tasco gor v nemcijo. sh@t jaz vozim, in potem ko se ustavimo in gremo kaj pojest, jaz sm ta ki mora D dat jest, in previt...tasca me pa gleda brez da bi pomagala, in potem gre kadit. Ko grem v trgovino ali kaj, jo moram s seboj vzet, in potem ko njo drzim z eno roko in iscem denar v torbi, medtem D pa bezi ali krici, potem te vsi gledajo kot “a zakaj jo ni doma pustila!?!?”, ali pa ko se borim s vozickom odprt vrata trgovine, potem te gledajo kot da si debil, pomagat pa nobeden. ok...zdaj sm koncala....sorry punce! jutr bo ze boljse.
|
|
|
|