Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
mene pa zanima, a so te supergice nike, adidas itd. tud primerne za prve korake? naš je ravno shodil pa ma zdej ciciban sandalčke, samo bo treba kakšne supergice nabavit, ker tisti sandali pa za v dež ravno niso. a majo take superge tud tisti vložek noter kot npr. cicibanke? so tko luškane supergice...
miška, jaz grem ravno danes v deichmanna. Moram malemu za vrtec nakupit, od copat vse naprej.
Al pa v jellotu tud take najkice dobiš.
Punčke pa.... ja...... saj moj sin je včeraj tudi eno reklamo za igračke gledal, pa je reko, da bi bil vsaj za trenutek rad punčka, da bi lahko tako igračko dobil (tri je star.... in winxice gleda)
IZVIRNO SPOROČILO: naomy mene pa zanima, a so te supergice nike, adidas itd. tud primerne za prve korake? naš je ravno shodil pa ma zdej ciciban sandalčke, samo bo treba kakšne supergice nabavit, ker tisti sandali pa za v dež ravno niso. a majo take superge tud tisti vložek noter kot npr. cicibanke? so tko luškane supergice...
Tovrstne suepergice so v resnici še bolj primerne za prve korake kot pa kake cicibanke - in to ravno zato, ker NIMAJO tistega ortopedskega vložka not, ki ga imajo cicibanke. Zakaj zaboga hočete ta vložek, če se pa za normalno nogico odsvetuje? (Seveda z izjemo tistih, ki jim ga izrecno priporoča ortoped.)
majra, ena punca mi jih je podarila. smpak mislim, da so 18. samo je taklo mala stevilka al model, da so ji kolkor tolko prav. ker imam tudi cicibanove copate st. 19, pa bi ji lahko po mojem obe nogici notr stlacila.
aaaa.... pol pa kar naroči ful so lepi (jaz bi tudi mela punčko, da bi šuheke z rožcami kupovala!)
ja, itak! si predstavljas mojo bogo revico? po dveh sinovih bo kot novoletna jelka okol hodila, dokler ne bo zacela protestirat!
Miška poznano, Lejla tudi dobi precej takih stvari, aml si je pa treba duška dat. Preveč pocukranih stvari pa tudi jaz ne maram. Čeprav mene tudi počasi čakajo isti problemi, je manjša od fantov, z manjšo nogo, ji ne bo nič kaj prav kar sta fanta imela pozimi.