Potrdilo za očeta-kr. porodnišnica (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Porodnišnica

Sporočilo

benika -> Potrdilo za očeta-kr. porodnišnica (26.7.2005 11:39:14)

Zanima me ali v kranjski porodnišnici zahtevajo potrdilo o opravljeni šoli za očeta, da je le ta lahko prisoten pri porodu?

Hvala:rozica:

Anonimen -> Potrdilo za očeta-kr. porodnišnica (26.7.2005 11:43:58)

Mislim, da ja. Bodo še punce povedale.
Vendar pa moj ni hotel biti zraven pri porodu, ampak je potem toliko časa trajalo vse skupaj, da so ga že babice nagovarjale, naj gre notri k meni, ko jih je natriral, kaj toliko časa mečkajo. Pa se ni dal.:) Lahko bi pa očitno šel tudi brez potrdila.
Še enega kolega, ki je po telefonu spraševal, kako je z mano, če sem že rodila, so kar za očeta določile in ga tudi vabile, da naj pride zraven. Prav malo jih je brigalo, če ima potrdilo ali ne.

SaaS -> Potrdilo za očeta-kr. porodnišnica (26.7.2005 11:56:05)

Ne, v kranjski porodnišnici oče ne rabi potrdila s tečaja.

majibee -> Potrdilo za očeta-kr. porodnišnica (26.7.2005 17:33:15)

jez sem ga imela v materinski, pa ni noben nič gledal. sicer pa tud ne vem zakaj bi, sej 5 čukov pridelajo, če je očka zraven;),drugač sem prejšnji teden rodila v kranju in lahko rečem samo superrrr

marita -> Potrdilo za očeta-kr. porodnišnica (28.7.2005 7:33:38)

Joj se ne spomnim več, sem rodila pred dobrom letom. Mislim, da ga ni noben nč vprašal o tem.Pokasirali so pa 4 čuke. A zdej je pa že 5 al kaj?!

Marita

Anonimen -> Potrdilo za očeta-kr. porodnišnica (28.7.2005 9:41:24)

Ni potrebno, sigurno ne.

Nataša R. -> Potrdilo za očeta-kr. porodnišnica (28.7.2005 11:57:55)

Moj ni potreboval nobenega potrdila da je lahko bil zraven. Samo 4.000 Sit je plačal in je bilo rešeno. Pa še to je bilo za oblačila v katerega ga oblečejo.

TARA in MAJ -> Potrdilo za očeta-kr. porodnišnica (28.7.2005 14:08:41)

TUDI MOJ NI POTREBOVAL

Stran: [1]