Poka -> RE: Razlika v letih (25.8.2010 20:04:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect moji2 sta 15+ razlike....vse je funkcionirala super, pač z manjšimi kompromisi...bilo mi je super ko sem imela mlado mami, ki je na življenje gledala kulsko...in očeta ki je temu kulskemu pogledu dodal modrost, ki si jo je pridobil z leti... seveda pa s časom ti kompromisi postajajo vedno večji in tega se je potrebno zavedati že na začetku....oče postaja vedno starejši, mirnejši...mama pa še vedno polna energije... na stara leta so razlike res velike, ampak če obstaja ljubezen, potem ni ovir. Ne ga srat... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Že pri 9 let razliek se to precej pozna. Moj je glede tega katastrofa, včasih: je preveč zaščitniški, hoče na trenutke špilat fotra in tudi npr. kar se tiče financ, se obnaša kot da sem stara manj kot 15. Kar je sicer res pozorno, ampak meni ni všeč, ker si mislim, da si domišlja, da ne znam zase poskrbet. Zna bit zapečkarski in nič preveč družaben, šel bi kam samo v dvoje, čeprav ko ga kdo prisili, je obratno in npr. je zelo priljubljen med ljudmi. Pozitivno je to, da me je prizemljil, ker mi je res protiutež in dejansko, če nebi bilo njega, bi še vedno živela nekje v oblakih kot večina od najstniških let in nekateri v nedogled... Jaz podpiram razliko, če se imata rada, ampak če razmisliš o plusih in minusih v naprej in da veš, da si jih pripravljen sprejet. Če se spoštujeta, ne bo nikoli problem, pa če se boš enkrat pripravljena šrtvovat kot mlajša in trpet razne starostne muke, ki jih ti še ne boš doživljala.
|
|
|
|