|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozdravljene!
26.7.2005 10:45:22   
medvedek
Danes vam prvič pišem, čeprav sem na teh straneh že kar nekaj časa in jih redno spremljam saj iz njih izvem marsi kaj zanimivega.
Javljam se vam , ker sem prvič noseča in sicer v 23 tednu in sicer me malce skrbi ker vse opisujete brcanje svojih medvedkov, kar je za ta čas sicer kar normalno.Mene pa malce skrbi, saj moj medvedek ša pav nič hudo ne brca (čutim samo neke občasne-kratke male pritiske), malce me pa skrbi ker sem zadnjič čitala, med-over.net, da je neka mamica, ki je tudi bolj slabo čutila gibe otroka potem rodila otroka z cerebralno hibo (se opravičujem, če nisem uporabila pravega izraza - ima motnje v gibanju) - sedaj pa mene kar malce skrbi. Čeprav zdavnica na pregledih in ultra zvokih pravi, da je vse OK z mojim medvedkom. Ste mogoče ve kaj slišale o tem.
Za morebitne ogovore se vam že v naprej zahvaljujem in upam, da se kmalu kaj zopet slišimo.

LP MAMI
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pozdravljene!
26.7.2005 10:59:12   
Jessy
Medvedek, najprej dobrodošla med nami!!!

Vsak otročiček brca po svoje. Tudi moj je že od nekdaj bolj umirjen in prav nikolime ni tako brcnil, da bi mi vzelo sapo ali me zabolelo. Je pač bolj miren, kaj čem!?!?
Sploh se je brez veze ukvarjati s kakšnimi morebitnimi povezavami z brcanjem te ženske, ki je imela otroka s cerebralno paralizo, saj je možnost za kaj takega tako minimalna. Nikar se ne obremenjuj s tem in uživaj v nežnih brcikah. Važno, da gibi so, pol pa a so močni, nežni ali komaj opazni, je pa čisto vseeno - SAMO, DA SO!!!

Prihajaš pa tudi v tedne, ko se količina plodovnice poveča in avtomatično so gibi nežnejži.

(odgovor članu medvedek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pozdravljene!
26.7.2005 12:35:48   
medvedek
Jessy, hvala ti za tako hiter odgovor. Si me že kar malce potolažila, čeprav moj dragi pravi, da jaz tako malce petiravam in da bo vse OK. Samo saj veš kako je če si prvič v tem stanju in ti je vse nekako novo - potem te pa vsaka stvar skrbi (drugače pa nisem ravno preveč panična). Pa še zadnjič sem čitala takšno sporočilo in me je res majceno zaskrbelo. Drugače pa je z mano vse OK. Le počasi mi začenjajo malce zatekat noge, sploh desna in pa od osem urnega sedenja v službi za računalnikom me začenja počasi boleti hrbtenica in pa spodnji del trebuha. Tako, da se konec tedna, ko se vrne moja zdravnica iz dopusta odpravljam k njej in mogoče na kakšno krajšo bolniško.
Kako pa kaj ti? V katerem tednu pa si? Upam, da nisem preveč radovedna in da se kmalu zopet kaj bereva.

LP MAMI

(odgovor članu medvedek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pozdravljene!
26.7.2005 14:32:07   
Jessy
Res nima smisla se obremenjevati z raznimi negativnimi mislimi okorg otroka. Jaz sem bila vedno optimistična, da bo vse OK in sem še vedno.
Zatekanje mi je tudi znano. K sreči sem začela dokaj pozno zatekat. Šele zadnji mesec in si ne predstavljam kako bi bilo, da bi že prej zatekala. Nič kaj prijetno ni!

Jah, jaz sem pa danes dopolnila 39. teden in v petek bom že videla svojo :duda:, če me slučajno že kaj prej ne dobijo popadki. Imamo dogovorjen CR zaradi medenične vstave.

Uživaj v nosečnosti in misli samo na lepe stvari!!

(odgovor članu medvedek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pozdravljene!
27.7.2005 9:26:53   
medvedek
Vem, da se ne smem obremenjevati z negativnimi mislimi in da moram misliti samo pozitivno.Ampak ko bereš takšne stvari, te kar malce zaskrbi. Bom poskusila uživati in misliti samo na pozitivne in lepe stvari.
Vidim, da gre tvoja nosečnost proti koncu. Je tudi za tebe prva? Ali mogoče veš spol za svojega otroka? Meni ga na zadnjem ultrazvoku ni videla. Sicer pa nama je tako vseeno, samo, da bo zdravo.
Želim tebi in tvojemu medvedku vse naj, naj in upam, da se še kaj javiš če ne prej pa po porodu.
Hvala za tvoje pozitvine misli.

Drži se.

LP MAMI

(odgovor članu medvedek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?