naša beba -> RE: Novemberke 2010 II. del (30.8.2010 9:55:44)
|
No, še en dobro jutro od mene... Za [sm=kava.gif] sem ravnokar pristavila, sem imela pa že zajtrk. Me je kar groza kako bo zopet s prebavo, jutri se se mi začne zopet služba. Sem pa preveč lena, da bi zjutraj prej vstajala in si vzela čas za zajtrk... sem sama kriva, saj vem... Nejka000, za Koroško vem, da široko povijanje ni več nujno, če je pa kaj s kolki, potem pa je treba. Mislim pa, da ni nič narobe, če se povija na široko, moram prav kaj najdit o tem na netu... Cotice so pa res tako cute, da bi jih kar imela, moram še sama sprobat koliko sem vešča v štrikanju... če ne prej pa na porodniški... November2010, najlepša hvala za nasvet, sama vem, da se ne bi spomnila na kaj takega bit pozorna... Aleunam, Flaške smo pa mi že kupili. Smo izbrali tudi kar Aventove, ker vem, da so vsem bebam odgovarjale. Vzeli smo pa tiste z "anti-colic" sistemom ... imajo eno dodatno luknjico na cuclju, da beba povleče v sebe manj zraka in to naj bi pomagalo, da jih ne bi toliko zvijalo. Phelps, dodam še jaz eno info o presredku, piše v novi mami... Kako skrbeti za zdravje vseh 9 mesecev nosečnosti.. piše za deveti mesec: Masaža: Mnogi pred porodom priporočajo masažo presredka. Prste namažite z oljčnim ali mandljevim oljem oziroma z lubrikantom in nežno potiskajte presredek navzdol in navzven. Ob redni masaži boste zmanjšali možnost, da bi se presredek med porodom raztrgal. MalaNeli, proti krčem naj bi pomagal tudi kalcij... mogoče probaj eno šumečo tabletko vsak dan ali vsak drugi dan... Zdaj se grem pa še mali informirat kaj me bo jutri čakalo v službi, a so naredili kar so morali in pa seveda PP, PP, PP,... (pranje, peglanje) [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|