november2010 -> RE: Novemberke 2010 II. del (9.9.2010 7:36:48)
|
Dobro jutro! Mi smo imeli pestro noč, je Lovro že včeraj bil bolj na slabem glasu, ponoči pa je začel kašljat in ful grdo hropel.... sicer ni nič hujega, prehlad pač, sam ga bom vseeno danes pa jutri imela doma, pa da k seb pride. Zdele je v vrtcu že itak dost bacilov, pa bolje da se pozdravi kot da še kaj stakne.... tud meni ni nič do tega, da bi zdele neki zbolevala. Bolniška - jaz bi vsem tistim, ki se ne počutijo ok svetovala da pejte na bolniško!! Je treba mislit na naše [sm=duda.gif]. Eruvande, tebe čist razumem, tud sama sem drugač zaposlena bila v vrtcu (31.8. mi je pogodba potekla) in me je G že tud prej ful na bolniško dajala - res pa je, da sem jaz delala v jaslih. Zdaj pa sploh k se začnejo prehladi, bolezni, itd.... po moje ni vredno. Jaz bom sicer delala do konca, ampak jaz imam itak tako delo, da, če mi ne znese v pisarno, lahko večino naredim kadarkoli tudi od doma. Torba za v P - ja, res je, svetujejo da imaš pripravljeno že dost prej - jaz si jo bom tud nekje v roku 14 dni pripravila. Nikoli ne veš kako se stvari obrnejo, zato je dobro, da imaš vsaj stvari pripravljene, če te porod preseneti.l Jaz sem v prvo imela pripravljeno vse, pa rodila sem direkt na rok, pa sem bla še zmer čist šokirana da grem kar rodit [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] No, zdaj si grem pa jaz tud počas eno kavico skuhat. Pa vreme vidim, da se nekaj dela, upam, da bo vikend lep. Imamo v Kamniku Dneve narodnih noš, pa upam, da bo vreme služilo, da se bova z Lovrom lahko šetala gor pa dol (če bo le zdrav),pa mal možka pogledala, ker bo cel vikend tam pridno delal. Pozdravček in lep dan vsem!
|
|
|
|