aleksa83 -> RE: Novemberke 2010 II. del (7.9.2010 11:26:09)
|
Pozdravljene,... Hvala za vse informacije, še kako so dobrodošle. Kot opažate sem manj tu gor, kot na začetku, stvar pa je v tem, da sem cotike prala, pa likala, pa omaro smo skup sestavljali, pa malo še me lenoba zraven muči in mi ni niti do tega da bi računalnik vžgala :) priznam, tak me prime, še ekstra zdaj, ko je tako deževno vreme, sem še ekstra utrujena in mi za nič ni,... Jaz bom tudi kupla 20 tetra plenic. COTIKE:V nedeljo sem dobila od kolegice lupinico in cotike, ful lepe, vse lepo ohranjeno, nekaj še sploh ni bilo nošeno, še so etikete gor in vse je moje, je rekla, da mi ni treba nič vračat,..., tako, da imam polno vsega, pa danes sem še od druge kolegice dobila dve vrečki, ampak, to si pa morem nekak označit, ker morem vrniti. Kako ve označujete? S ČIm? Tak,da cotik ne rabim nič kupiti. Večino imam vse v 62 številki. je ena rekla, da je imela pajaca v bolnico št. 54, pol pa ko je bil mali povit, pa v pleničkah, ga je komaj oblekla, je vse skupaj na široko prišlo in mu je bilo zelo na tesno,... Včeraj sem si hodla po ročni nosni aspirator v baby center , je znižan na 9 eur, pa za vsak slučaj sem si en paket blazinic za prsi kupila,... Ena kolegica mi je rekla, da se baje na boljšem sejmu v MB dobi modrc za dojenje za 3 ali 4 eur, in za doma je baje super,..., alči ve katera kaj o tem??? Sploh še nisem razmišljala nič o obiskih. V sobi imama tako situacijo, da bo posteljica prišla k oknu in me zanima če ima katera tudi tako in kako naj uredim,d a ne bo pihalo noter, okno še je leseno in trenutno res nimama denarja, da bi menjala, imama pa drugo leto v planu prav otroško sobico začeti urejati. Ima katera kakšen nasvet. Sem slišala, da se baje neki trak dobi z gobo in to nalepiš in baje, da malo omili pihanje,... Joj, mene pa nene tašča jezi, ampak moja mama,... Tu pa tam mi tak veselo reče, da naj pazim koliko se bom zredila, ker bom težko rodila, pa da kil ne bom zgubila, pa tak je na cajte pametna in me s tem spravlja v slabo voljo. pa da naj hujšam, pa take,..., kak naj hujšam, ko pa mi postane slabo, če postanem lačna in ne jem,še vrtet se mi začne,..., pa ne vem, vsi pravijo, da sem večinoma v trebuh se odebelila, drugo pa minimalno. Pa res po oblačilih vidim, da še mi zdaj stare kavbojke po nogah pašejo,...., brezveze,... vredi, danes sem malo bolj za računalnik aktivna, tak, da se še javim, da vidim, če pade kakšno mnenje in nasvet,... :))) lepo bodite in ne poslušajte vsega kar vam kdo reče, ker eni mislijo, da so pametni,,..., pa jejte koliko vam paše, meni je rekla G. da niti podrazno ne smem biti lačna, tak, da veselo na delo,.. mjami,... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|