|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
20.10.2010 12:52:53   
naša beba
Tako, pa nam je uspelo sestavit voziček nazaj v prvotno stanje!!user posted image user posted image  Imamo rabljenega in smo vse dele pobrali dol ter prali ko je bilo lepo vreme, zdaj je pa čakalo na kupu, da se samo nazaj sestavi.... Je blo treba kar nagruntat od kod kak del....user posted image user posted image user posted image

Med tem sem še user posted image  pomagala pri sestavljanju poličke za nad previjalno, pol pa na sred vrtanja šravfov zmanjka baterije v pormašini... user posted image   In tako pridemo končno do časa ko ugotovimo zakaj se želodčki že neki časa pritožujejo.... Kosilo!!!!!!!   ja fajn, sam treba še skuhat...

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
20.10.2010 12:53:53   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: zori82
jooooooj šibam srajce dol pobrat ker full piha user posted image user posted image user posted image

Ja, kje pa si, da tok pihauser posted image ? Pri nas (Lj.) se tud listek ne zgane.

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
20.10.2010 12:55:51   
ječi12
valentina85 da ne boš ti datuma izkoristla user posted image  tole je loh naravni klistir in pol sam pičiš rodit! :)

zaori82 a to je una spalnica iz lesnine,al je to pr eni drugi? skratka hecajo te vidim. držim pesti da jo čimprej dobiš. tole tut js nebi kr gledala ampak obvezno enga napiz*** da si mal olajšam dušo user posted image

mi mamo babyfon ker sva ga dobila za darilo. in nam je nepogrešljiv kljub malo čez 50 kvadrati. mamo hišo in so spodaj starši od mojega in če sva kdaj zvečer kam šla,sva dala malo spat in potem babyfona nesla dol in je mala spala v svoji pojsteljici,če se je kdaj zbudila je šla babi gor ji dat flaško in spat naprej midva pa brez skrbi na zmenku user posted image  pa tut na morju nam je prav prišel,ko je spala v appju in smo mi zunaj z družbo čvekali da otrok nismo budili in je blo super. pa še za novo leto sva mela doma žur in musko na glas in je mala spala v spalnici z babyfonom mi pa plesali v dnevni user posted image   uglavnem še pa še takih pogruntavščin ki brez babyfona nebi ble tko na izi. priporočam! aja mava pa kr enga,kr ena leva znamka,samo lovi pa superrr!

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
20.10.2010 12:56:57   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

jooooooj šibam srajce dol pobrat ker full piha user posted image user posted image user posted image

Ja, kje pa si, da tok pihauser posted image ? Pri nas (Lj.) se tud listek ne zgane.

pri nas-skoraj LJ user posted image  tudi nič ne piha.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
20.10.2010 13:03:26   
zori82
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

tud v Lj. Šiška-Dravlje...sj vidim da me tud veter za norca je čist nehalo pihat

IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

zaori82 a to je una spalnica iz lesnine,al je to pr eni drugi? skratka hecajo te vidim. držim pesti da jo čimprej dobiš. tole tut js nebi kr gledala ampak obvezno enga napiz*** da si mal olajšam dušo

ja točno ta, ampak to je sam ena omara (drsna)...ostalo (komplet spalnico) pa še zmer čakamo....mislim res za popi.dit

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
20.10.2010 13:05:02   
zori82
in seveda ravno čekiram, če sem dobila nakazilo socialne, ki bi mogla bit že v ponedeljek in seveda tega tud ni....očitno se je vse obrnalo proti meni user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
20.10.2010 13:27:39   
ječi12
zori82 a štrajkajo pr teb usi,da so ti tkole zagodli user posted image  no upam da se poštima no. predvsem pred novembrom da greš loh rodit in bo doma počakala lepa spalnica in bo use ready.

js čakam pa mojga,on je tut očitno zgubljen nekje v evropi oz njegova delovna vnema user posted image  dve stvari ma za narest.ene dile znest dol v garažo pa eno omaro pospravit ker so not njegove stvari. pa čakam že en mesec,pa vsak teden ga spomnem da bomo kmal v P,on pa vedno sj prvič je blo tut use zrihtano. ampak očitno mu ni jasno da je prvič bil sam zdj bo mel pa skos s sabo še eno 2,5 letno žabo  user posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
20.10.2010 13:39:36   
zori82
ječi ja zgleda da res pri men dans štrajkajo...sm klicala na socialno in je baje jutri nakazilo in klicali so za omaro iz lesnine (sj oni niso nič krivi, ampak ti smotani dobavitelji) in danes ni prišla, ker so baje zjutri ko so nalagali stvari v kombi zlomli ena vratauser posted image   in bo v petek kao tu....me res zanima kako jim je to ratalo, a majo iz perja narjeno al kako (kr je bla za moje pojme full draga 1000€) in da se kar tako na izi zlomi...in zato niso upali povedat in so neki šuštrali, no potem je pa en le izdal kaj se je zgodilo. Uhhh ko jo prinesojo bojo vsi pod takim budnim očesom, ker bom pregledla vse v detajle da slučajno ne bojo kaj podturiliuser posted image

no za spalnico so pa rekli da si ne upajo potrdit termina za petek in ne vem zakaj, zgleda tud nekaj mučkajo

js sam upam da ne bom šla prej rodit, ker bi res rada mela vse poštimano ko pridem iz P

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
20.10.2010 13:56:01   
Mateja81
Sonchek - kar se tiče dvigovanja vzglavja je tako...naš mali je precej polival in so nama priporočali, da mu dvigneva vzglavje. Ampak je babica rekla da lahko samo eno odejo podloživa pod jogi pri glavi in sva to tudi storila. Pa je bilo čisto OK. Ne vsega kupovat! Škoda denarja!

Zori - sej bo boljše, včasih pač slabše več ne more bit!user posted image  Malo heca!!!

Jaz sem tudi slabe volje, sem iz garaže pripeljala voziček in je na notranji strani bilo precej plesni - tako da sem ga danes ful ribala. Čeprav sem včeraj že na Bolhi.com kr gledala če je kak ugoden - bi šla kr po druega. Moj je itak samo izbuljeno pogledal - ker se mu to ne zdi potrebnouser posted image .  Zdaj pa zunaj sušim vse dele vozička - a ful fajn da je tako gnilo vreme, ker bo glih do decembra vse suho!!!

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
20.10.2010 14:01:26   
maa2010
ojej zori82 tole s spalnico in omaro pa res ni fajn...

jaz pa razmisljam ce resnicno potrebujem previjalno mizo... ce ni podloga dovolj?!

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
20.10.2010 14:03:27   
ječi12
zori ej vprašanje če pol stvari k rečejo itak ne naložijo sam zato da majo neke izgovore....ko dobiš omaro jo pa le preglej.
naša T&T sta naročila kuhinjo in ko so jo dostavli sta ugotovila da ful stvari ne štima.so jim nardili predale globoke 20cm k nimaš kej notri dat pa ene omarce preveč,enih elementov pa sploh blo ni ipd.

mateja se bojim da plesni ne boš več ven dobila....user posted image

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
20.10.2010 14:22:43   
lonalona
dan ,..bambine!

Evo mene  iz dopoldanskega spanca,..po noči me je čist zvil   sam  kr neki zbolele  prehlad ,..zabit nos ,..zabito grlo skratka počutje ni  vredu  in pol sem danes kar celo dopoldne prespala  ,..

zori 82---to je ponavd tko da k se enrkat začnejo frke se kar nekaj časa nadljuje,..sej potem pa spet vse lepo in prav ,..vse se bo rešilo pravi čas,.če ne drugače  bo tvoj porhtal med tem ko  boš  v P.

Sonchek--tudi  jaz semdobial tako podalgo čeprav prej sploh nism neki razmišljala onjej ker  sm  vidal samo enrkat večina  uporabljajo kar planico in čenebi dobil a n izposojo tega nebi kupovala ,..določene zdeve so  zgolj  zato da  se da denar ko pa lahko  za to kupiš kaj drugeg,..

pri nas je  tud  neko čudno vreme  sicer se je hotu kao neki sonček pokazat  no pa ni blo nič kej iz tega k so ga hitro  zakrili oblaki ,..

Men pa  tud  zanim akera bo naslednja pa če  bo res tale polna lun a naredial  svoje ,..ponoč  me je kar posšteno matralo skoz na wc pa  kr neki sm bla narvozna ,..pomje  sam zato k mal cikam  k mije trebuh skoz  otrdeval  jojo  ,..mapo eni strni  bi že kar la da imamo to našo aktvno štručko v roki user posted image

faj se mejte  zdele  popolnde,..

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
20.10.2010 14:28:36   
penelopa1
Joj punce komaj stignem da preberem vse kaj ste napisaleuser posted image
Končno oddala papirje na csd za porodniškouser posted image zdaj pa še čakam sam na odločbo- naj bi dobila naslednji tedan pol pa bom mirna.
Danes pa je tko ful čuden dan....mal dež mal sonček....pritisek mi nagaja...zjutraj sem se ful slabo občutila user posted image mogoče bo kakšen čaj pomagal....pa mal spanec.

A mogoče katera pozna oziroma ima informacije o kakšen dobar pediater v Ljubljani...menda šele zdaj moramo pridobiti info?

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
20.10.2010 14:30:20   
Soncchhek
jaz pa nočem imet nobene poličke nad previjalno, sem ful nerodna....pa da ne pade dojenčku kaj na njegovo bučkouser posted image .

babyfon, itaq....nujno. če ne cel čas čekiraš kaj dogaja...no vsaj na začetku...

dvigovanje vzglavja....ja saj vem, da pač podložiš minimalno in še to, če je treba...

joj meni se pa danes po dolgem času je čokolado.....user posted image .
lahk samo sanjam user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa sanjam pa še dalje sanjam....
nič....lepo se mejte...grem jaz en film čekirat

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
20.10.2010 14:44:33   
severnica77
Vzglavje - mi smo našega zalagali z odejicami, vzglavje pa smo tudi morali dvigniti, ker je zelo polival.

Babyphone - smo ga tudi imeli pa imamo manjše stanovanje. Ni bilo potrebno nosnstop čekirati v spalnici, ko sva še midva bila pokonci in recimo gledala TV v dnevni sobi in tudi, ko je bilo lepše vreme sva bila na balkonu in je prišel prav.

Zori - mislim, da bo kljub vsemu uspelo vse porihtati do prihoda user posted image

Sonnchhek - saj boš si lahko tudi čokolado kmalu privoščila user posted image . Malo še ...

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 20.10.2010 14:45:25 >

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
20.10.2010 14:51:04   
MalaNeli
ojla
Da vam sam povem da sem ostala not. Gibov ne cutim,ampak je vse vredu. Cutim sam krce-popadke. Odprta 1cm. Pa bom ostala tu. Vse je odvisno od popadkov. Hehe,pa ob 17h mam glih ctg,ko ma nasa MS ogled ;).

(odgovor članu naša beba)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
20.10.2010 15:17:10   
lonalona
Še neki sem se spomnila ,..kaj pa če  sm bolana in da rodim da imam naprimer gripo  no sejupam dase pocajtam sam me zanima glede dojenj ače katera ve ,..potem  dojenje odpade al  se ga izvaja  vse eno?

Drugače pa MAlaNEli drži se ,pa d a bo čiprej za tabo in da se boste crkljali čiprej.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
20.10.2010 15:35:03   
majabar
Jaz sem danes boljse spala, 1x na WC, vsako uro sem se obrnila na drug bok in je slo. Ce hodim imam obcutek, da bo mali ven padel, tako da bom danes spet cel dan grela kavc:).
nadinne, se dva dneva in pol:).
maa, na FB sem Maja Marcen, me lahko dodas, ce zelis:).
november, super za zadnji dan sluzbe:).
nasabeba, nas vozicek je bil razstavljen cca 2 meseca in sem potrebovala kar 2 uri, da sem ga nazaj sestavila. Ampak je tudi meni uspelo:).

< Sporočilo je popravil majabar -- 20.10.2010 15:42:31 >

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
20.10.2010 15:47:29   
zori82
mah sj vem da se bo vse poštimalo tako kot je treba, sam so vseen smotani

mateja a misliš da boš dobla to plesen venuser posted image ma ti si kr privošč en nov vozekuser posted image ...dedi itak ne razumejo tegauser posted image . A zdj že veta za spol?

lonalona drži se

penelopa1 tud mene to zanima in če je res potrebno uredit pred rojstvom (ker je baje povsod full gužva)user posted image

vzglavje bomo kr podlagali z dekicami če bo potrebno in dinarče porabli za kaj bolj pametnega

sonček sam še malo zdrži potem pa naval na čokolado in na vse sladko

malaneli a se hecaš al ti to resnouser posted image si si zadala datum 20.10. in se tega strogo držišuser posted image user posted image no če bo kaj, naj bo hitro pa brez bolečin user posted image user posted image

(odgovor članu lonalona)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
20.10.2010 15:53:24   
nadinne
malaneli...drži se...zgleda boš naslednja user posted image Vse veselo čakamo tvojo zgodbico user posted image

sonček...no nam so ravno včeraj v MŠ (fizioterapevtka iz razvojne ambulante) rekli, da vzglavje vzdigamo le če poliva oz. ima refluks in pa če je fejst prehlajen, saj lažje diha. Glede blazine, o kateri si spraševala...je rekla da je sicer uporabna, samo da je problematična iz vidika, ker ne raste z otrokom in bi v bistvu moral imeti otreok vsak mesec novo, ki bi bila primerna njegovi velikosti...tako da nam jo je odsvetovala. Je rekla, da ko damo jenčija na bok ležat, da za ritko damo en svitek brisače in pod zgornjo upognjeno nogico še eno, da je v nevtralnem položaju in da se ne zvrne naprej oz. nazaj. To je vse.
Pa debata je šla še o pralnih plenicah...baje so vse preširoke med nogami in niso dobre za razvoj kolkov. Sploh je omenila Racmanke...še dobro da jih nisem že naročila user posted image Res so glede okolja in kemikalij najboljše, samo pa da se noge ne razvijajo normalno. Tak da spet ne vem kaj naj user posted image Je rekla da najbolje da poiščemo plenice ala "pampers", ki so čimbolj naravne, torej nimajo gelov in ne vem kakih kemikalij...baje so Müllerjeve take...ne vem moram prečekirat.

Plenice...samo še to...a je treba za novorojenčka imeti mini pleničko, torej 3-6kg, ali tisto za newborn ki so 2-4kg? En paket 3.6kg imam že doma, pa ne vem ali ne bo prevelika? user posted image

majabar...zelo lepo sta uredila stanovanje. user posted image Pa kar pridno počivaj in grej kavč...pomisli, kmalu ga ne boš več tako pogosto, tak da si privošči ta luksuz user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
20.10.2010 15:58:09   
Urša08
Zori sem prebrala da si iz Lj. - Šiška pa me zanima katero ginekologinjo imaš če ni skrivnost?

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
20.10.2010 15:58:59   
Urša08
Jaz sem se danes potepala po nakupih in sem sedaj pa res čisto vse nakupla za našeuser posted image . Sem vesela in zmatrana.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
20.10.2010 16:02:47   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek

jaz pa nočem imet nobene poličke nad previjalno, sem ful nerodna....pa da ne pade dojenčku kaj na njegovo bučkouser posted image .

babyfon, itaq....nujno. če ne cel čas čekiraš kaj dogaja...no vsaj na začetku...

dvigovanje vzglavja....ja saj vem, da pač podložiš minimalno in še to, če je treba...

jaz razmisljam o mobilni previjalni, enkrat bi bila v kopalnici, drugic v spalnici, nevem... Ideja se mi zdi dobra ker nimama toliko prostora, da bi bila fixna v spalnici, razen ce bi jo dala namesto knjiznega regala oz. predelane omare. Joj kaksne pogrutavscine user posted image
Kar se pa tice nerodnosti, jaz sem sedaj kot user posted image zelo nevarna user posted image Tako, da tudi policke odpadejo :)

babyfone bo mogoce kdo podaril :)

dvigovanje vzglavja je meni tudi patronazna proporocala, samo bom videla ce bo polivala in se potem odlocila.

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
20.10.2010 16:04:10   
zori82
urša v šiški sem slaba 2 meseca prej sm bla pa BS3, tako da imam G v Bežigradu dr. Dimnik

punce ena od oktoberk je objavla ta link POZOR http://www.zps.si/otrok/odpoklic-izdelkov-za-otroke/umik-duda-chicco.html?Itemid=398&ref=nf

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
20.10.2010 16:06:05   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

ojla
Da vam sam povem da sem ostala not. Gibov ne cutim,ampak je vse vredu. Cutim sam krce-popadke. Odprta 1cm. Pa bom ostala tu. Vse je odvisno od popadkov. Hehe,pa ob 17h mam glih ctg,ko ma nasa MS ogled ;).

hehe, pa si ziher, da bos notri ostala, mislim, da te ne bodo prevec zmucili se preden se bo kaj dogajalo. Jaz osebno ne bi ostala, nimam rada bolnic user posted image
Drugace pa veliko user posted image in hiter porod!!!

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?