Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 19.10.2010 14:47:40
|
|
|
|
ječi12
|
ooo super ej! čestitke emma83!!!!!!! tole gre pa hitro ej. neki sm packala s črkami in zdj namest sivo piše črno.... a emma je učeri pisala zvečer,dons pa rodila. hudo ej! res nikol ne veš kdaj te prbije pa morš prtiskat :) ja renesme mene tut bolj praški motijo v umivalcu. samo mogoče loh daš pa kr brez tablete. no sam useen ostane še sijaj. evo zdj je pa spet normalna pisava....ok nimam pojma js se ne bom cepila proti gripi,se nikol nism in se tut ne bom.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 19.10.2010 15:59:43
|
|
|
|
pajac
|
Emma 83 čestitke ob rojsktvu vajinega malega princa! Zdaj pa čimprej cartat, rast, pa hiter domov, da slišimo zgodbo
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 19.10.2010 16:09:06
|
|
|
|
nejka000
|
nosečke! ta teden je polna luna, zato pa se začne dogajat... Kera gre naslednja? upam da jaz
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 19.10.2010 16:11:28
|
|
|
|
simonmojca
|
ČESTITKE EMMA83 za poba zdej se je pa res začel, me je kar stisn. Že 2 v 3dneh. Hb da imam vse kupljeno samo še cotike operem pa sem
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 19.10.2010 16:40:57
|
|
|
|
bucka13
|
Čestitke emma!!!! Veliko zdravja in veliko cartanja vsem skupaj!!! Je bilo pa hitro končano, če si sinoči še tu po forumu skakala.... No, boš povedala več ko se vrneš!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 19.10.2010 16:41:25
|
|
|
|
bucka13
|
Čestitke emma!!!! Veliko zdravja in veliko cartanja vsem skupaj!!! Je bilo pa hitro končano, če si sinoči še tu po forumu skakala.... No, boš povedala več ko se vrneš!!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 19.10.2010 16:48:01
|
|
|
|
bucka13
|
hmmmmmmmmm kak že brišem ker mi je 2x isto gor vrglo?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 19.10.2010 16:56:38
|
|
|
|
majabar
|
tejci, jeci, severnica, se 3 in pol :). aleunam, ja, moj PDP mi je pa 1. UZ prestavil na 2.11., ker sem imela kasneje ovulacijo. Tu vsi gledajo samo na zadnjo menstruacijo in ker vedno ustreza meram glede na ta datum, mi tu upostevajo 29.10. emma cestitke!! Sem imela grozno noc in dopoldne. Spala nisem nic, trebuh mi je otrdeval na 10 minut, a ni prevec bolelo. Malo sem cutila v krizu, pa malo kot med menstruacijo, a ni bilo krize. Ker nisem opravila cepljenja proti tetanusu prejsnji teden, sem sla danes in sproti se vprasala, kaj naj naredim. Pa so mi rekli, da dokler je na 10 minut, naj pocakam, ko bo pa na 3, naj se odpravim v porodnisnico. Tako sem bila zalostna celo noc, skoraj en teden cakamo na ocka, pa ja ne bo tik pred zdajci. Je rekla, naj ne hodim dosti, tako da se danes ne premaknem s kavca, no, do jedilne mize in stranisca:).
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 19.10.2010 17:32:08
|
|
|
|
nadinne
|
emma83...ČESTITKE Lepo se cartajte! Uf ja...tole gre pa ekspresno...katera bo naslednja? Jaz ne, prosim Nič, laufam v MŠ...pa kasneje kaj napišem še.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 19.10.2010 17:37:05
|
|
|
|
majabar
|
nadinne, jaz tudi ne :). Sem dodala nekaj slikic prenove stanovanja, posteljice, vozicka. Sicer mi nekaj nagaja in je malo vrstni red, upam, da se da kaj razbrati.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 19.10.2010 17:44:45
|
|
|
|
Soncchhek
|
ojla punce zadnje dni se mi sploh ne da za računalnikom sedet...pa sem mogla prečekirat, da vidim kaj dogaja... jaz danes imela crt+ UZ....vse ok....bebi naj bi imel nekje 2400g...sva mu tudi gledali rokice pa nogice pa srček pa kako diha ipd. Ni lih velikan....baje je v normali za ta teden nosečnosti+ mojo cuker dieto. naslednji teden mi dela spet ctg.....teden kasneje še UZ...in tako dalje do poroda....dobila napotnice tudi.. vse za bebico pripravljeno ( razen še nekaj drobnarij....nabavimo še), torba za P spakirana...zdj pa samo uživamo.....Ctg ni pokazal nobenih popadkov ipd......tako da bebi, ubogaj me....pa da si mi 2---3 tedne še noter . Podpisala že za epiduralno in to je to. Kg? eh moji itaq naraščajo počasi....tako da sem totalka fit ...+6 odkar je bila faza bruhanja mimo. Smo se pa odočili, da bomo na začetku spali v zibelki....kasneje v manjši posteljici in še kasneje v večji in potem v največji itd . SPL- vidim da ste nekaj debatirale....joj to so tale frčke da raje sploh ne komentiram.... Phelps, jaz sem tekstilne dele vozička oprala na 30. se že suši. evo dobila obisk...vas berem naprej drugič. LP
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 19.10.2010 18:13:00
|
|
|
|
zori82
|
emma čestitke za sinčka no sm js tud nazaj s pregleda, vse je ok , zaprta, MV se mehča, črta za popadke ravna kot bi jo narisala z ravnilom naslednji pregled 26.10. voziček joj kak vam je fajn, js na svojga še vedno čakam majabar kr ležat in počivat, pa z sinkotom se pogovori naj zdrži še malo noter na toplem pajac ja ti pa res dans neki čaraš ljubljana ste dobili ključe od stanovanja? obroč hihihih js mam hello kitty v živo roza barvi hmmm a sm še kaj pozabla, vrjetno ja, če se pa spovnem pa dopišem
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 19.10.2010 18:18:41
|
|
|
|
Renesme**
|
majabar-to pa je sprememba življenskega stila, men bi se zmešalo , tako da bravo za vajino ljubezen Voziček imam pa jaz tudi točno ta model in barvo, super je...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 19.10.2010 18:21:47
|
|
|
|
Renesme**
|
obroč imam jaz medvedka Pu-ja , to bomo vse moderne če bo naslednja rodila ta vikend sem to lahko tudi jaz, prej pa nimam časa
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 19.10.2010 18:28:34
|
|
|
|
majabar
|
renesme, hvala :). Je tudi moj dragi zelo zadovoljen, prej je samo spal doma in ga ni prevec motilo, samo, da je bilo vedno cisto. A je sedaj zadovoljen, se pocuti zelo dobro:). Vozicek sva kupila rabljen, vse sem oprala in je kot nov.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 19.10.2010 18:36:57
|
|
|
|
zori82
|
majabar...jap se vidi da je ženska roka v bajti lepo sta si zrihtala obroč....hehehe se bomo v P najdle po obročih
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 19.10.2010 18:56:38
|
|
|
|
severnica77
|
Čestitke še eni novopečeni mamici oz. celi družini!!! Pa se je začelo ...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 19.10.2010 19:01:10
|
|
|
|
majabar
|
severnica, sem mislila, da sporocas se kaksno novico:).
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 19.10.2010 19:07:02
|
|
|
|
lonalona
|
Juhu,.. ČEstitek seveda emmi83 za sineka,.. Renesme.--hahah t aje dobra ja ,..prej nimaš časa kot pa šele na vikend Obroč,..glede tega me zanima če je nujno da vzameš sabo,.a napr ti v P ne dajo nič kaj takega za sposojo ? majabar--le počivej da zdržita z otročkom na očija,.. da se boste potem skupaj pocrkljali in da bo lažje roditi ob nejgovi prisotnosti. Sam punce ve ste tok aktivne z pisanejm da res ne dohajam več ,.. Noči---nočiso ženekaj časa bolj švoh in potem je tudi moje počutje bolj švoh,..sedajpame od nedelj e pesti še neki drisak pa otrdevanje trebuha,.tko da,.. da ne govorim o tem da bi lahko ogenj bruhalal tooookkk me peče zgaga in ni ga vraga da bi mi pomagl proti temu. Glede kg sem pa vedno okregana tko da v četrtek ima zopet pregled in imam spet pridelanih 2 kg po 1 mesecu jaojaoaj,...no vsega skupi do sedaj sem pridelala 12 kg... lv
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 19.10.2010 19:16:30
|
|
|
|
phelps
|
Ooooooo, Emma83, čestitke za sineka! Prav komaj čakam tvojo porodno zgodbo, vem, da sva se enkrat raztipkali glede bolečin in primerjav Če bom kaj mimo BC-ja, bom kupila obroč in mogoče še črpalko. Sedaj sem ful zmedena, ko berem vaše poste in to, da je sredi noči najbolj nuja... No, ne vem... Danes mi je mami kupila revijo Dojenček (ta mi je od vseh najboljša) in je ful razlogov proti ležalniku (hrbtenica, nezmožnost prostega gibanja, lahko se prevrne), tako, da sem se sedaj odločila, da bom raje imela blazino z loki in igračkami. Spodaj pa debelejšo podlogo - na tleh. Menda je ok, da ima otrok čimveč prostora za gibanje že od samega začetka. Majabar, gibanje lahko pospeši porod? No, drži se
< Sporočilo je popravil phelps -- 19.10.2010 19:18:11 >
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 19.10.2010 19:17:40
|
|
|
|
aleksa83
|
HJOJ, MENE PA MANTRA IZBIRA IMENA,.. ne vem spola in imam nekaj imen ki so mi všeč, a nobenoo ne izstopa. Ni takega, ki bi rekla, vau, to pa je to Ima katera kakšno idejo,... pozdravček, objemček vsem,...
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 19.10.2010 19:25:21
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83 HJOJ, MENE PA MANTRA IZBIRA IMENA,.. ne vem spola in imam nekaj imen ki so mi všeč, a nobenoo ne izstopa. Ni takega, ki bi rekla, vau, to pa je to Ima katera kakšno idejo,... pozdravček, objemček vsem,... povej kaj imaš v mislih, pa ti bomo povedale kaj nam je všeč, na koncu pa izberi tisto ki je všeč tebi, neglede na druge
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 19.10.2010 19:29:10
|
|
|
|
nov2010
|
Emma83 - iskrene čestitke za sinčka. Čimprejšnje okrevanje in veliko cartanja vam želim. Ja očitno so to že vplivi lune. Kdaj točno pa je luna, trenutno nimam nobenega takega koledarja pri sebi pa ne vem. No mislim da bom do konca tega vikenda sigurno pripravila torbo za v P. Ziher je ziher. Držite se in pa upam da katero kaj ne preseneti preveč
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 19.10.2010 19:29:20
|
|
|
|
škorpijonček_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonalona Sam punce ve ste tok aktivne z pisanejm da res ne dohajam več ,.. Noči---nočiso ženekaj časa bolj švoh in potem je tudi moje počutje bolj švoh,..sedajpame od nedelj e pesti še neki drisak pa otrdevanje trebuha,.tko da,.. da ne govorim o tem da bi lahko ogenj bruhalal tooookkk me peče zgaga in ni ga vraga da bi mi pomagl proti temu. lv Tole me pa spominja na Emmo, da ne boš ti naslednja Moj baby pa še kr danes nekak bolj miren
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 19.10.2010 19:32:15
|
|
|
|
Soncchhek
|
evo...da komentiram naprej.... fajn tistim, ki ste že rodile in približno veste kaj sploh so popadki, kako se čutijo, merijo ipd...jaz pojma nimam....a bom sploh vedela, kdaj je to-to. MalaNeli, +16kg....eh....to bo šlo dol 123....ne vem kaj je tu ogrožujočega... če nisi zadovoljna z ginekologom, pa itaq menjaj !!!! Nihče ti nima pravice dat nekega neprijetnega filinga...pri G pregledih pa moraš bit ful sprošen....tako da.... menjaj. Jaz sem pri sosednji ginekologinji in že vsa leta maksimalno zadovoljna. kar se tiče epiduralne.....jaz sem podpisala....tako nasploh v življenju imam velik prag bolečine....ampak hej....zakaj si jo ne bi med porodom olajšala....ma dajte mi 101 stvar.....nimam zadržkov nobenih. glede kg pa.....lih danes sem debatirala s sestro....kako je mati narava zvita..pri meni je poskrbela 100% da se ne bi preveč zredila.....Vedno sem bila suhica...kot sem že enkrat pisala...zadnje 3 lete nabrala +20kg....vedno pa sem veliko športala...ampak včasih stres...lajf ipd....prinese svoje lih tja kot ni treba -.....potem pa nosečnost...izbruham 10 kg....evo....cuker dieta.....če ne bi itaq imela 100kg....sto posto....ker kaj je meni delal apetit zadnje tri leta....noro . Tako da...razen hlač-nosečniških...sem vso ostalo garderobo nosila prednosečniško....edino zdaj me nekaj jesenske jakne zafrkavajo...čez buši ne gre in ne gre zapret . plavalni obroč....uu jaz imam že spakiranega v nahrbtniku za v P , upam da me ne bo kdo čudno gledal če ga bom uporabila...no...če ga bo treba. uuuu čestitke emmi83!!!!!!! evo..pa imamo že eno bejbo pa enga frajerčka novemberke . zori82, heloukiti roza plavalni obroč? pa ti si carica!!!! majabar, no naj še par dni zdrži ....noooooooooooo......mora bit ati zraven . punce....lep večer!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?