tjaga
|
MALI OGLASI: Dekle 23 let, postavna, crni lasje, modre oci, izobrazena, dobro situirana nekadilka isce moskega do 30 let enakih lastnosti, ki bi mu prodala 10 kubikov bukovih drv. Prodam kravo, crna metalik barva, sony stereo mukanje 2x100W, spuscene vime, sporten rep, aluminijasti parklji. Zamenjam sobno svetilko za dvosobno. Zamenjam cimra, ki smrci za cimro, ki vzdihuje. Cuvam zenske otroke starosti od 18 - 28 let. Sifra: Babysitter Prodam lepo padalo, nikoli odprto, enkrat rabljeno. Posedujem veliku plantazu oraha. Traze se devojke za tucanje. Ukraden mercedes 600 SEL z aluminijastimi platisci, vrhunskim blaupunkt multi CD sistemom z bose ozvocenjem 800W. Najditelju lepa nagrada. Barva in registracija nista pomembni. Iscem lepo, postavno, dobro situirano dekle z avtomobilom. Slika avtomobila zazeljena. Prodam posteljo za zeno, ki je zlozljiva. Prodam psa. Zre vse. Rad ima otroke. Zaradi nepredvidenih razlogov zdruzenje jasnovidcev odpoveduje sobotni sestanek. Torkova gledaliska matineja ta teden izjemoma ne bo v cetrtek, ampak soboto. Tisti, ki tistega, ki je desko, ki pot, ki proti Zgornjim Ruknjam vodi, kaze, vzel, prijavi, dobi lepo nagrado. Izgubil sem denarnico z ca. 10 tisoč SIT gotovine. Postenega najditelja prosim, da mi poslje pismeno potrdilo, da je denar bil v denarnici, kajti zena trdi, da sem ga zapil. V soboto sem v ljubljanskem zivalskem vrtu izgubil ocala z dioptrijo +4. Postenega najditelja prosim, da da oglas v casopis s karseda velikimi crkami. Ja, pa lep pozdrav. Tjaga :kava::kuza::kava::kuza:
|